reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Mam chwilke spokiju,bo M zabrał Zonie na spacer i do sklepu przy okazji po chleb i piwko,ale połączenie:-D

jestem taka głodna,ale od dzisiaj jemy razem obiadki wiec musze czekac az wrócą z tej wyprawy w nieznane..:baffled:
a dzisiaj jest taki pyszny obiadek ze juz nie moge wytrzymać. zrobilam kotleciki z kurczaka,ziemniaczki z sosem-od wczoraj ten sos:-D, mizeria do tego- pycha.

pozdrawiam

reklama
Dobry wieczór. ;-)

Dori,Ty jakbyś urodziła,to proszę mnie czym prędzej powiadomić o tym fakcie smsem/telefonem,a ja tu przekażę już wszystko dziewczynom! :-)

Hana,cieszę się,że stałaś się silniejsza. :tak: Przetrzymaj w niepewności jeszcze trochę swojego męża... Niech zrozumie i sobie zapamięta,że źle postąpił i następnego powrotu może już nie być. :no: A co do mnie i mojego odpoczynku... :-p Odpocznę po śmierci,haha! :-p ;-)

Natka,wrócili? :-p Pewnie już śpisz upita. :-p ;-)

pochwalę się jak moje dziecko trenuje chodzenie

4682be3fe61e8814.jpg

:-)

agutka wrócili:-D

ja troszke upita to byłam wczoraj:baffled: wypiłam prawie całe martini,a potem bylo o ho ho
wiecie o co chodzi:cool2:

no i faktycznie z tym tak jak z jazdą na rowerze-nie zapomina się tego:cool2:

reklama
Witam wieczorkiem,Karol spi to chwila relaksu.Nie wiem czy wogule moge sie tym chwalic ale moje palenie ograniczylam do jednej fajki dziennie:-):-),w dzien ida w ruch nicoret.Mam nadzieje ze juz niebawem calkiem odstawie fajki,bo ceny szokuja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry