reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ała,mój tyłek. :baffled: Przydałby się jakiś okład - najchętniej z męskiego ciałka... :sorry2: :-D :-p Siedziałam półtorej godzinki,ale tak mi się spiekł tył ciała,że podziękowałam na dziś. :-p Nie mam zamiaru później chodzić z plamami na ciele od schodzącej skóry. :sorry2: :-p

Oluś,może Oliwię męczy upał i dlatego tak marudzi? Moja Zuzia właśnie wczoraj tak miała i już o 19 spała... :sorry2:

Aguś,no jak widzisz poopalałam się za Ciebie i to ostro,hehehe. :-D :sorry2:
A z tym parkiem rozrywki,to rewelacyjna sprawa! :tak: Ale musiałabym mieć w tej JG jakiś nocleg,bo tłuc się cały dzień w pociągach,to nie dla małego dziecka... :no: :-( No nic,pomyślimy. ;-) Ale dzięki za podpowiedź! :tak: :-)

witam popoludniu
ja sie jutro mam wpalnach opalac, i nigdzie poza kochanym podworkeim sienie ruszam
sandalki kupione, oczywiscie oliwka przymierzyla dopiero w domu:)

Dobry wieczór. ;-)

Jutro z samego rana (o 6:20! :szok: ) jedziemy pociągiem (Zuzi pierwsza podróż tym środkiem transportu :-D) do Mojej Przyjaciółki na cały dzionek. :-D :tak: :-D 70km od ZG. :-)
Już się nie mogę doczekać! :tak: :tak: :tak:
Widziałyśmy się 2 tygodnie temu,a ja już tak strasznie za Nią tęsknię... :zawstydzona/y: :sorry2:
Tam koło Niej jest jeziorko,więc planujemy wypad nad nie. :-D

Olciu,super,że w końcu udało Ci się kupić Oliwci sandałki! :-) Pochwal się zakupem. :tak: :tak: :tak:

agutak to zapowiada sie super dzien jutro:))
oliwka tez jeszcze nei jechala pociagiem. ale mozliwe ze w te wakacje wkoncu wyprobuuemy ten srodek transportu:)

Mam nadzieję,że Zuzia większość podróży prześpi,bo jakoś nie uśmiecha mi się biegać po pociągu przez godzinę i 25 minut. :-p Szczególnie o tak wczesnej porze! :szok: :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry