reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja wkoncu dotarlam...
tat maluje i ciagle mam cos do roboty,a do tego obowiazkowe spacerki i robienei babek w piaskownicy:)
oliwce sie troche humor poprawil:)

reklama
Hej Oleńko! :-)
Taaak,odpoczęłam/odreagowałam na maxa. :-) :tak: Cudnie było - przed 22 byłyśmy w domku i od razu poszłyśmy spać. :-D Aż dziwne,że Zuzia tyle wytrzymała,bo rano miała pobudkę o 5:30,a w dzień spała tylko 1,5 godzinki. ;-)
Poplotkowałyśmy sobie,posiedziałyśmy i popluskałyśmy się w jeziorku... :-) Ach,super dzionek miałyśmy wczoraj z Zuzią! :-D :tak: :tak: :tak:
Młodzinka podróż pociągiem zniosła super dzielnie - bawiła się autami i ciągle zerkała przez okno - i tak na zmianę. :-) Strasznie Jej się spodobała ta nowa sytuacja,hihi. :-) :tak: :-D

A jak Wam minął wczorajszy i dzisiejszy dzionek? :-)

a wczoraj pojechalam do bartowej do pracy na lody wloskie, to jedyne lody jakie oliwka lubi:)
a dzis troche nba spacerku i troche w domu:)

super, ze tak wam sie dzien udal:)
czasem jest potrzebne takie odreagowanie...

aha, dostalam wezwanie na sprawe o podwyzszenie aliemntow, mam 26 czerwca,a sprawa o obnizenie utkwila gdzies miedzy sadami, u nas napewno nie ma, dzwonilam do sadu zapytac:)

Ooo,lody włoskie - dawno takich nie jadłam! :no: ;-)

A z tą sprawą,to super,że będziesz ją miała tak szybko! :-) Jeśli chodzi o tą drugą,to ja myślę,że jej w ogóle nie będzie. ;-)

dzien dobry:)
agutka ja tez sie zastanawiam czy ta druga sprawa bedzie...
jak jutro tego nie bedzie u nas w sadzie to zadzwnonie do dabrowy co sie ztym dzieje.
moze tatus sie wycofal zanimdostal papiery o podwyzke...
zobaczymy, poki co staram si8e o tym jak najmniej myslec..

agutka moja bratowa pracuje w piekarni gdzie jest automat do lodow wloskich, wiec tylko tam chodzimy na lody:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry