reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć Sofi - to sprawa bardziej złożona. Rozwój w starej firmie jest możliwy ale pod warunkiem ogólnego "zeszmacenia" czyli (strasznie nie lubię się tak wyrażać ale trudno) włażeniem do tyłka odpowiednim osobom - ja nie chcę w ten sposób postępować nie i już to było by dla mnie dno z podwójną warstwą mułu, nie miałabym szacunku do siebie. Poza tym straszenie mnie krzykiem - pójdę do prezesa i on ci powie - jest dla mnie śmieszne i żałosne. Sporo można tu osiągnąć i wiem że gdybym poszła na to do końca życia nie musiałabym się o nic martwić ale nie jestem w stanie pracować za 4 osoby - już to robię od praktycznie od listopada i naprawdę mam dość - są dni kiedy nie robię nic ale są tygodnie że nie wiem jak się nazywam. To nie fair że ludzie dają mi więcej i więcej tylko dlatego że sobie radzę.

W tym momencie mędzę i nudzę - wiem że życie nie jest fair - a wszy znajdą się w każdej pracy ale ja się wypisuje z tej listy.

Wiem że ludzi jest mało ale bardzo mi zależało pracować w swoim zawodzie a tu mam małe doświadczenie - będę musiała narazie zrezygnować z marzeń i pracować w tym sektorze co teraz - lubię to ale nie jest to to co tygryski lubią najbardziej ale jeszcze przyjdzie czas - już kombinuje gdzie się dokształcić i co zrobić i dopnę swego.

Tyle o mnie.

Olla - sorka rzeczywiście mi się pokręciło. Ale i tak się cieszę że mała będzie w żłobku - to zawsze krok do przodu i będzie tylko lepiej

reklama
Czesc KOBIETKI Sofi i CZECHOW!!!!
Czechow a co chcialabys zrobic,jaka jest to twoja wymarzona robota??
a co robisz teraz

a ja jem sniadanko drugie=frytki,smak sredni,ale powietrzem i na herbacie dlugo bym nie wyzyla:-D

witam kobietki:)
czechow faktycznie taki rozwoj to bez sensu.
ja wolalabym zdobyc cos wlasna wiedza a nie podlizywaniem sie.
powodzenmia w poszukiwania nowej pracy.
mam andzieje ze szybko cos znajdziesz

Chciałabym robisz szkolenia - ogólnie miękki hr - ścieżki rozwoju, szkolenia, rekrutacja.

Robię - zajmuję się opieką techniczną Makro i centrów M1 - wyszukuje, negocjuje i kontraktuje firmy serwisujące

Fajne ale przy ponad 40 obiektach jest to baardzo dużo roboty.,

zmykam pa pa

witam
ja tylko na chwilke:)
my jzu po zakupach, mala spi, obaidek sie gotuje a pozniej idziemy na dwor
pewnie odezwe sie wieczorem:))
milego dnia
agus bawcie sie dobrze na urodzinkach

Hej. ;-)

Kurde,ale się pochorowałam. :-( Gardło mnie piecze,gorączka ponad 38° i mega osłabienie. :-( Już niepamiętam,kiedy tak okrutnie się czułam. :zawstydzona/y: Nawet na dwór nie chce mi się wychodzić,żeby się poopalać. :baffled:
A najgorsze jest to,że w czwartek idę do szpitala na zabieg i muszę się wykurować. :-( :baffled:

Aguś,udanej imprezki! ;-) :-) :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry