reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dZIEN DOBRY wróciłam, a raczej wróciłysmy :-) . Było super!!!!! Malutka przeszczęsliwa, wyjazd pełen wrażen, Disneyland i park Asterixa, jednak było warto trochę się pomęczyć, aby zobaczyć ten zachwyt w jej oczach.
uciekam, uciekam, na razie full pracki
\miłego dzionka wszystkim :-)

reklama
czesc sofi:)
super ze malutka zadowolona:)

a ja sie wam pochwale co dzisd zalatwilam, bylam w urzedzie pracy i okazalo sie zemaja oferte stazu w zlobku i pytali czy bym chcial, a dla mnie to akurat super oferta.
wiec tak zaczynamprace a raczej staz w zlobku od wrzesnaia oliwka nagle dostala miesce w zlobku, wiec tez zaczyna od wrzesnia:))

czesc Sofi:)
Super Ze Malutka Zadowolona:)

A Ja Sie Wam Pochwale Co Dzisd Zalatwilam, Bylam W Urzedzie Pracy I Okazalo Sie Zemaja Oferte Stazu W Zlobku I Pytali Czy Bym Chcial, A Dla Mnie To Akurat Super Oferta.
Wiec Tak Zaczynamprace A Raczej Staz W Zlobku Od Wrzesnaia Oliwka Nagle Dostala Miesce W Zlobku, Wiec Tez Zaczyna Od Wrzesnia:))
Gratulacje:-d

Witam,

Sofi - fajnie że wyjazd się udał. Uwielbiam zachwyt małych oczek. Moja miała taki w parku dinozaurów = fantastyczna sprawa

Olla - fajnie że dostałaś staż a mała miejsce w przedszkolu.

Ja natomiast przeżywam lekki dół i ledwo piszę tego maila. Nie chce mi się rozpisywać ale szukam pracy i to na już - już nie musi być ta wymarzona poprostu musi być. Ech.... nie lubie pracować z debilami za dużo mnie to kosztuje energii i zdrowia. Poza co to za polityka - jak sobie radzisz to dam ci więcej - ciągnę 4 osobowy dział w jedną osobę i co i gucio ani pieniędzy ani perspektyw na zmianę - może za 6 miesięcy -- już to widzę. Przeprowadzam się do nowego biura już 7 miesiąc..

Ollka to super i gratuluje.:-):-)
Ja tez szykam pracy,ale mam wiekszy problem z znalezieniem opiekunki dla Karola,a nie chce powierzyc dziecka pierwszej lepszej nieodpowiedzialnej osobie.W koncu dam pod opieke moj najwiekszy w zyciu skarb.

Tiaaaa

Sama pamiętam jak długo szukałam naszego skarba (czyt. opiekunkę) - było hardo corowo. Czasami się zastanawiam dlaczego niektóre osoby myślą że będę wspaniałe jako opiekunki...

czechow oliwka wlasnie do rpzedszkola sienie dostala, bedzie w zlobku.
fakt nie am wnim miesca ale jhezeli aj ide do nich na staz to jakos te miesce sie znalazlo:)

a co do opiekunki tosadze ze nawet bym na nai nie zarobila...
majus26 ja w zlobku bede miala oliwke ciagle na oku, wiec bede spokojna:)

czechow faktycznie warto poszukac innej pracy, kurde jak tak mozna traktowac pracownikow...

reklama
Witam cieplutko :-)
Olka moje gratulacje. może za jakiś czas uda Ci się i etat dostać.
Czechow ....... jeżeli masz szansę zmieniaj pracę, jeżeli nie widzisz możliwości rozwoju w tej firmie, zmienaj jak najszybciej. A po drugie, nie myslę abyś teraz dostawała w innej firmie nizszą pensję, masz doswiadczenie, a ludzi z doswidczeniem na rynku brakuje. Możesz nawet nie tylko skorzystac na rozwoju, ale i na pensji. Trzymam kciuki by się udało.
Aga :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry