reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No nic,ja zmykam się położyć - mam nadzieję,że dziś za dużo nie będę myślała o pierdołkach,które siedzą w mojej głowie i że uda mi się zasnąć wcześniej,niż jak zwykle o 1szej. :baffled: ;-) O 4:30 pobudka! :szok: :szok: :szok:

Miłej nocki i jutrzejszego dzionka dla wszystkich! :-)

witam was dziewczyny.. mam prawie pięciomiesięczną córeczkę Zosię. i nie jestem sama teoretycznie, bo mam męża, niemęża, w sumie ślubu nie mamy, ale jakoś szczególnie nam to nie przeszkadza, pisze na tym wątku ponieważ czuje się niczym samotna matka. Mojego Michała nigdy nie ma, bo pracuje za granicą, tak jak dużo naszych rodaków, nauczyłam się przez to troche pokory, ale jestem wściekła. bardzo kocham moją Zosie, boli mnie to że on niczego nie widzi, żadnych postępów. Nie widział jej pierwszego uśmiechu, nie był z nami na pierwszym spacerze, na szczepieniu, nigdzie, dobrze że na chrzcinach chociaż był. Mamy plan, bo prawdopodobie w niedzielę jedziemy razem z nim i mam nadzieje że to wypali, bo na dłuższą mete tak nie da się życ.

Mamo Julci nie dziekuje zeby nie zapeszyc:-).Uciekam spac bo rano mam wizyte u dentysty,a wprost nienawidze tego ale co zrobic,po porodzie strasznie zaczely mi sie psuc zeby.Dobranoc wszystkim.

Czesc!!Ostatnio mam duzo roboty,po pracy obowiazkowo plac zabaw is ie wracsa na 19 czy po 20 i trzeba Ole zbierac myc i spac,a ja pozniej albozabieram sie na robote,albo zmia ide spac.Ostatnio Ola chce chodzic ok22.
Zagladne pozniej,bo moja malawyciaga mnie z krzesla przy kompie:-D

no wiadomo bardzo cieplo,ale gdzie sie podziewacie tylko Ola na posterunku:-D:tak:

reklama
Mieszkanie ogarniete,no prawie,bo moj pokoj gdzie Ola urzedowala nie do konca;-),zostalo mi umycie glowy,kolacja dla malej i gorka prania doprasowania.
Kobiety i tak w kolko,jak poprasuje,to sie cos znajdzie do posprzatania,pranie dostawienia ... Dobrze,ze mam moja perelke:-D:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry