reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Tiaaaa

Sama pamiętam jak długo szukałam naszego skarba (czyt. opiekunkę) - było hardo corowo. Czasami się zastanawiam dlaczego niektóre osoby myślą że będę wspaniałe jako opiekunki...
Tez sie nad tym zastanawiam.Z jedna umuwilam sie na rozmowe to przyszla pod wplywem alkocholu,smierdzialo od niej jak z gorzelni,nastpna wydawala sie sympatyczna ale zarzadala 1500zl,niektore nie potrafily nawet pampersa zmienic.Mozna by bylo tak bez konca wymieniac.

Ja niemialamproblemu z opiekunka,bo albo ja siedzialamdo2,5 z mala,albo jak ja mialam prace(staz,umowe zlecenie) to mama byla zmala.
Zdaje sobie sprawe,ze znalezienie kogos dobrego to trudno.

Po urodzinkach bardzo fajnie,dziewczyny i jeden maly rodzynek bawili sie bardzo fajniei bez wiekszych zgrzytow:-D,a prezent sie spodobal.
A dzis jeszcze nie wiem co bedziemy robic,jest kilka wersji,ale zaczynamy od zbieramia poziomek i truskawek na dzialce
choc mojej sie wczoraj uwiedzialo,ze nie lubi :confused:ale moze jej sieto zmini,jak zobaczy krzaki

witam
agus fajnie ze impreza sie udala:)

U MNIE OPIEKUNKA NIE WCHODZI W GRE, NIE BEDZIE MNIE NANIA STAC
A moja mam nie moze byc z mala bo pracuje, wiec zosatje zlobek albo siedzenie w domu kolejny rok.

dzis u nas pada, wiec nie wiemy co bedizemy robic

Cześć Wszystkim. ;-)

Aguś,super,że imprezka się udała! :tak:

Oleńko,no to ja Wam życzę,aby ta pogoda popołudniu się poprawiła. :-)

Miłego dzionka! ;-)

Ola,na pewno się uda - przecież nie ma innej opcji,nooo! ;-)

Ja,hm... No gorączkę mam. :baffled: Może ciutkę mniejszą niż wczoraj... Gardło pobolewa,a na dodatek zaczęłam kichać. :baffled: Ale juz nie jestem aż tak osłabiona,jak wczoraj,więc może do czwartku mi przejdzie. :-) Muszę się wykurować! :tak: ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry