reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam kobietki
ja lubie sloneczko:)

kurde ani tatus malej ani dziadkowie nie wplacili aliemntow...
do tego zadzwonilam wcozraj do tatusia, ktoryzareagowal totalna agresja na moj tel
kosmos, uznal ze to ja teraz bede pracowac i on bedzie siezajmowal dziecciem,a o reszcie dowiem sie w sadize...

reklama
witam :)

OLA mam nadzieję że nie przejęłaś się za bardzo tymi słowami :tak:
chłopak lubi pomarzyć i tyle
teraz to Ty będziesz w jeszcze lepszej sytuacji niż dotychczas bo podjęcie przez Ciebie pracy oznacza że jesteś odpowiedzialna i nie zamierzasz korzystać tylko z alimentów i z pomocy opieki socjalnej
:tak::tak::tak::tak::tak:

basiu gdybym wczesniej mogla totez bym podjela prace,ale do roku oliwia chorowala co miesiac, dotego maial alergie ulakdu pokarmowego i balam sie zlobka...
a teraz nie wiem jak tatus sobie to wyobraza: ja bede pracowac aon bedzie zajmowal sie oliwia, ona przeciez nawet nie wie kim on jest...
ostatnio widziala go w lipcu 2007roku...

Dzień dobry. ;-)

U Nas dziś,po czterotygodniowych upałach przyszło lekkie ochłodzenie. ;-) :-p I wiaterek! :-D Ale słonko cały czas świeci! :tak: :-) A jutro szpital,uhm... :baffled:

Oluś,ten "Twój" Ł. coraz bardziej mnie rozśmiesza! :laugh2: Jaki żałosny koleś - porażka,haha! :-D Bez obaw,widzę,że on to taki typ,który lubi dużo gadać,a mało robić. ;-)

dlatego właśnie parsknęła bym śmiechem do słuchawki po takim tekście :-D

ja rozumiem po kilku latach małżeństwa kiedy rodzice się rozwodzą i dzieci są bardzo związane z obojgiem z rodziców wtedy walka o wychowanie i opiekę nad dzieckiem
ma sens

ja wlasnie zareagowalam bardzos pokojnie na to co mowil.
juiz kiedys mi groziul ze mam uwazac bo na spacerzer moze mi znaiknac dziecko, mam to nawet gloszone na policji i sedzina ktora prowadzi sprawe wie o tymwszytkim.
jestem ciekawa jak on sie wogole bedzie tlumaczl, ze nie chce mu sie pracowac:)
nagle ma odruych ojcowski do zajmowania sie corka... szkoda ze przez ponad dwa lata go nie bardzo intersowala...

ogolnie wiem ze przytej sedzinie grunt to dobre przygotwanie do sprawy i bedzie ok:))

agutka on juz kiedys duzo gadal jak to bedziewalczy o dziecko... a na sprawi o ograniczenie praw po prostu sie nie zjawil:)

ale powiem szczerze ze ta jego agresja troche mnei przeraza...

agutka u nas cieplo ale sloneczka brak. oliwia byla an sapcerku z dziadkeim, teraz odpoczywa

Oluś,ja Ci się nie dziwię,że Cię to przeraża. :no: Nigdy niewiadomo,co takiemu typkowi może do łba strzelić. :baffled: Ale ja tam myślę,że to jest i tak tchórz (jak większość "tatusiów",o których tutaj piszemy) i nic złego Wam nie zrobi! ;-)

ja usłyszałam że podzielimy się dziećmi po połowie
ja dwoje i on dwoje
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
najpierw parsknęłam śmiechem a potem się pytam
a kto z tobą a kto ze mną ?
po 1. z maluchami sobie nie poradzisz
po 2. Bartek ma za duże problemy szkolne i też sobie z nimi nie poradzisz
po 3. a może Paulinę chce , której tyle razy powiedział że ją nienawidzi i że zmarnowała mu życie ?
nie wystarczy tylko chcieć .....

reklama
ja wiem ze w zeczywistosci jest tchurzem...
zobaczymy co mi powie komornik, zaraz zadzwonie i zapytam co ztatusiem zrobia.
nie wiemcz oni moga zlozyc wniosek o wyjawienie przez szanownego tatusia majatku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry