reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja jeszcze siedzę,bo Zuzia śpi. :-) Od 11:10. :-D Pewnie po 14 wstanie,zjemy obiadek i zmykamy do koleżanki z BB,która ma taką trochę ponad 3letnią córeczkę - ale będzie wesoło! :-D

Miłego dzionka,Ola! :-)

reklama
my juz w domu, zlapal nas maly deszcz na spacerku,ale i tak bylo fajnie
teraz gotuje zupke na jutro i ide robic kolacje dla oliwi
wykapac ja i polozyc spac:)

dziewczyny, to naprawde koniec, dzisiaj pisalam na naszej klasie z ta dziewczyna z ktora mnie zdradzal ten cham, i to nie jest Paulina tylko Kamila.... ona wogole nie miala o niczym pojecia,kochala go naprawde!!! spotykali sie od 3 miesiecy!! i tez sie kochali chodzi mi o seks..
smieszne to ale zakolegowalysmy sie
wszystko mi opisala, bo ja wczesniej maz zdradzal przez 7 lat i strasznie sie cieszyla ze poznala tego mojego palanta, myslala ze ulozy sobie zycie, tak jak ja!!
mam wszystkie ich zdjecia razem, bo mi je przyslala, ich rozmowy na gg tez.
jej mowil ze kiedy jedzie do polski, czyli do nas, ze wyjezdza do wroclawia na rozmowy z pracownikami!!
a mi kiedy jechal do niej, ze wiezie szefa do niemiec w sprawie interesów.
nigdy tak nie dostalam po dupie od nikogo...
caly czas rycze, Zosia chociaz ma 5 miesiecy to wydaje mi sie ze tez czuje moje zdenerwowanie, caly czas mi placze przy cycku, bo sama widze ze przez to wszystko to mam coraz mniej pokarmu, od niedzieli rana nic porzadnego nie zjadlam, nie moge sie pozbierac, dobrze ze tutaj moge to wszystko powiedziec, bo przynajmniej nie wstydze sie przyznac do takiej porazki, wszystko bylo takie piekne i wspaniale, juz powiedzialam siostrze o tym, ale boje sie przyznac przed mama, bo jak wiecie jestem z corka u tego palanta i nie mamy jek wrocic, powiedzial ze nas nie odwiezie.
gdyby nie bylo dziecka to inaczej bym to wszystko przezyla.
czuje obrzydzenie i nie moge powstrzymac lez

natka uwierzz e czas leczy rany, nie zapomnisz ale bedzie coraz lepiej...
glowa do gory i pamietaj ze corka powinna b yc najwazniejsza i nia sie zajmij.

a co dofaceta to trafilas anprawde na podlego drania.

dziewczyny, to naprawde koniec, dzisiaj pisalam na naszej klasie z ta dziewczyna z ktora mnie zdradzal ten cham, i to nie jest Paulina tylko Kamila.... ona wogole nie miala o niczym pojecia,kochala go naprawde!!! spotykali sie od 3 miesiecy!! i tez sie kochali chodzi mi o seks..
smieszne to ale zakolegowalysmy sie
wszystko mi opisala, bo ja wczesniej maz zdradzal przez 7 lat i strasznie sie cieszyla ze poznala tego mojego palanta, myslala ze ulozy sobie zycie, tak jak ja!!
mam wszystkie ich zdjecia razem, bo mi je przyslala, ich rozmowy na gg tez.
jej mowil ze kiedy jedzie do polski, czyli do nas, ze wyjezdza do wroclawia na rozmowy z pracownikami!!
a mi kiedy jechal do niej, ze wiezie szefa do niemiec w sprawie interesów.
nigdy tak nie dostalam po dupie od nikogo...
caly czas rycze, Zosia chociaz ma 5 miesiecy to wydaje mi sie ze tez czuje moje zdenerwowanie, caly czas mi placze przy cycku, bo sama widze ze przez to wszystko to mam coraz mniej pokarmu, od niedzieli rana nic porzadnego nie zjadlam, nie moge sie pozbierac, dobrze ze tutaj moge to wszystko powiedziec, bo przynajmniej nie wstydze sie przyznac do takiej porazki, wszystko bylo takie piekne i wspaniale, juz powiedzialam siostrze o tym, ale boje sie przyznac przed mama, bo jak wiecie jestem z corka u tego palanta i nie mamy jek wrocic, powiedzial ze nas nie odwiezie.
gdyby nie bylo dziecka to inaczej bym to wszystko przezyla.
czuje obrzydzenie i nie moge powstrzymac lez
Witaj moje przedmuwczynie maja racje czas leczy rany,sama to przeszlam z tym wyjadkiem ze zdazylam wyjsc za maz za ta kanalie.tez bylam klebkiem nerwow z poczatku,ale z czasem ten bol,zal i wszystko co najgorsze zaczelo mijac.A twoja mama cie nie potempi,przecierz nic zlego nie zrobilas.Glowa do gory,masz malenstwo ktore napewno doda ci sily,faceci nie sa warci naszych lez.
Pozdrawiam cieplutko.

dzieki dziewczyny za wszysto, moja mama juz wie.. przyjada po nas z tata, tylko naprawia auto, to jest smieszne, bo on siedzi obok na kanapie i mi tu ryczy. ale teraz zadne slowa juz tego nie zmienia, powiedzial ze bedzie do malej przyjezdzal co 2tygodnie i ze kase napewno bedzie dawal na jej utrzymanie...
ciekawe jak dlugo:tak:

reklama
u mnie wszystko w porządku.
Dzeci śpią, najstraszy w szkole, głowa rodziny w pracy a ja siedze przed kompem a pranie mnie woła, od poniedziałku się zbieram, zeby prasowac, jeju ale ja nienawidze tego robić ;P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry