reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a ona tez zaczyna mnie wkurzac bo caly czas do mnie pisze:wściekła/y:
ale wiecie co, wczoraj on do niej dzwonil przy mnie i zrobil na glosnomowiacy i ona powiedziala, ze jak nie bedzie z nia to ona nie pozwoli by byl ze mna!!
wiec pewnie niektore rzeczy jakie mi napisala sa mocno przekoloryzowane, ale ja nie wierze w ani jedno jego slowo

reklama
Natka można i to jest mniej stresujące niż sam sąd.Skoro chce płacic niech płaci ale niech to będzie na piśmie.Będziesz miała go w ręku tylko pamiętaj niech w umowie będzie termin w jakim masz otrzymywac pieniądze bo to ważne.

wiecie co, on te pieniadze moze da mi na małą przez pierwszy miesiac, góra dwa, a potem bedzie gadal przed kumplami ze ja sobie ciuchy za nie kupuje:wściekła/y:
juz raz tak bylo..
oszczedzalam i odkladałam nam kase skarbonke na wakacje i mu nic o tym nie mowilam, a on jak przyjechal to powiedzialam, ze kupilam to i to i tamto, to mnie tak opieprzyl ze ryczec mi sie chcialo.
wiem jacy sa faceci, moja przyjaciolka tez jest samotna matka i jak sadzila sie ze swoim eks to on przed sedzia takie rzeczy wyjawiał ze szok, powiedzial,ze ona tydzien po porodzie latała po imprezach, a tak naprawde to ona nawet usiaść na tyłek nie mogła bo była cała porozrywana!!!:crazy:
sedzia mu powiedzial, czy pan mysli ze jesli kobieta urodzi dziecko to do konca zycia ma siedziec w domu?

Witam choc nie wiem na jak długo.Cos tu ostatnio cisza na wątku panuje.Natka w sądzie można gadac wszystko...,ale trzeba też poprzec wiarygodnymi faktami to co się mówi.Nie znasz jeszcze życia i nie wiesz do czego zdolni są faceci w sądzie...Skoro masz okazje wydębic od niego pieniądze dobrowolnie spisz umowe a wiele przykrych rzeczy cię ominie

Witam i ja poczytuje zaleglosci,wczoraj mialam juz cos napisac,ale musialam na zbior truskawek isc na dzialke:-D i zlecialo, w domu jeszcze konciwka remontu wiec sajgon,ze szkoda mowic,na nic czasu nie ma,pracy duzo od rana do wieczora i jeszcze mala by od powrotu z przedszkola do 20 minimun na palc zabaw siesdziaal,a gdzie tu cos zrobic,a jeszcze siasc na kompa.
ogolnie u nas wszystko ok,zdrowe, tylko ktos do prasowania by mogl sie znalesc,bo nie mam kiedy wziasc sie za to

witam kobietki:)
ja sie wczoraj dowiedziala ze szanowny tatus wplacil aliemnty u komornika, cale 50 zl:)
normalnie szok, zaszalejemy ze hey:)dzis juz po zakupach jestesmy, mala spi a ja mam chwilke na kompa

reklama
to ja tez poprosze jesli znajdzie sie ktos chetny do prasowania, mała śpi, a ja ide na fajeczke:-)mmmmmmmmmmmmmmm i kawke tez zrobie,tylko zbozowa, bo inna to dla mnie nie moze byc:no:

rano kolejne starcie mialam z moim M, powiedzial ze nie da mi spokoju dopoki do niego nie wroce, ha ha ha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry