Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz moj (jeszcze)maz tez tak muwil jak sie od nas wyprowadzal,a w rzeczywistosci olal nas totalnie teraz mam zasadzone alimenty,ma ustalone widzenia z Karolem na ktore itak nie przyjezdza,i mam zlozony wniosek o ograniczenie wladzy jemu bo nie mam zamiaru sie z nim urzerac.Tak wiec na gatkie facetow trzeba brac poprawkie,bo czasami sami nie wiedza co muwia.I widzisz a tak balas sie powiedziec mamie,to super ze po ciebie przyjada meczysz sie tylko tam z Zuzia w Polsce bedziecie mialy bynajmniej spokoj.dzieki dziewczyny za wszysto, moja mama juz wie.. przyjada po nas z tata, tylko naprawia auto, to jest smieszne, bo on siedzi obok na kanapie i mi tu ryczy. ale teraz zadne slowa juz tego nie zmienia, powiedzial ze bedzie do malej przyjezdzal co 2tygodnie i ze kase napewno bedzie dawal na jej utrzymanie...
ciekawe jak dlugo![]()
Zgadzam sie z mama Julci w 100%,nigdy nie wiadomo co bedzie pozniej,a tak bedziesz miala wszystko na popierze:-)Witam.Natka nie wiem czy moge ci coś doradzic,ale uważam,że jeżeli on teraz na wszystko tak chętnie się zgadza spisac umowe u notariusza dot.płacenia tych 600zł na dzieckna jest tak samo ważna jak wyrok sądowy a nie musicie się sądzic.W razie czego jeżeli tatuś się z tego nie wywiąże możesz wnieśc do komornika o ściąganie alimentów.Masz teraz okazje choc w ten sposób go wykorzystac ...