reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczór. :-)

J@gódko,pościelki rewelacyjne! :tak: Ja,jakbym kupowała Zuzi,to wybrałabym 2 albo 6,bo Ona przepada za autami. :-D

posciel z krecikiem jest the best. sobie bym taka kupila. i nawet wiem gdzie w moim miescie sprzedaja taka wlasnie (albo z Rumcajsem, Hanka i Cypiskiem). flanelowa. musi sie w niej bosko spac. kto wie, czy sie wreszcie nie skusze, bo sie czaje od roku :)

A gdzie można taką kupić? :cool2: ;-)

agutka - widzialam ze wrocilaś- wypoczęłaś sobie? jak zuzia isę spisywala---pewnie pisalaś ale nie doczytalam:sorry2:

Hana,Zuzia była rewelacyjna! Już z daleka piszczała z radości widząc morze. :-D Cały czas siedziała w wodzie,a gdy z niej wychodziła,od razu szła poturlać się w piasku. :-D No i wypoczęłyśmy sobie od tej ZG,że hej! :-) Szkoda tylko,że te 10 dni tak szybko minęły... :-(

reklama
Najgorsze są te choroby dzieciątek... Niczemu niewinne muszą się tyle nacierpieć... :-( Uciekaj paskudna chorobo od Oliwci! :angry:

My na spacerku nie byłyśmy,bo popołudniu przyszła do Zuzi chrzestna (w 34tygodniu ciąży) z mężem,gdyż Moja Córcia jutro ma imieninki. :-D No i siedzieliśmy sobie na ogródku popijając kawkę i zajadając się ciasteczkami. :-)

oj, ogrodek to super sprawa, szczegolnie przy domie, nie trzeba nigdzie chodzic..
do oliwi ciocia dotarlam dopiero weiczorem, ale mala nie byla zachwycona prezentem- majtki nie robia na niej wrazenia, powiedziala szczerze ze maja je wziac do dzidziusia a jak jej wytlumaczyli ze to do niej to poszla schowac je do szufladki tam gdzie ma inne:)

Mądra dziewczynka - umie zadbać o porządek. :-) :tak:
Zuzi prezent się spodobał - wiatrak taki chłodzący i słodkości. :-p :-D

Oluś,powiedz mi,ile Oliwia ma wzrostu? Bo mam wrażenie,że Zuzia jest naprawdę bardzo wysoka... ;-)

agutka teraz to aj ci nie powiem ale okolo 96 cm. mialam ja mierzyc an szczepieniu ale bedziemy je maily dopieor we wrzesniu.
wiesz co zciekawosci to ja jutro zmierze w domu.
a ile ma zuzia??

Kurcze,to faktycznie Zuzia jest wysoka,bo już teraz ma 96cm wzrostu (pomiary domowe),a jest młodsza od Oliwci. :sorry2:
Wczoraj spotkała się z taką koleżanką,która dała Jej kuchenkę,no i Zuzia jest od niej wyższa o czoło. :sorry2: A ta Weronika w lutym skończyła 3 latka. :sorry2: ;-)

reklama
Kurcze,to faktycznie Zuzia jest wysoka,bo już teraz ma 96cm wzrostu (pomiary domowe),a jest młodsza od Oliwci. :sorry2:
Wczoraj spotkała się z taką koleżanką,która dała Jej kuchenkę,no i Zuzia jest od niej wyższa o czoło. :sorry2: A ta Weronika w lutym skończyła 3 latka. :sorry2: ;-)
Aga ty jestes wysoka to i mala jest wysoka.
a ja poszlam dzis posmietane do iedronki do pomidorow
i kupilam kilka rzeczy w tym trzypak z majtkami ciemny roz fajne takie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry