reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
O,znalazłam na kompie fotkę mojego nadpiersiowego tatuażu. ;-) Zrobiona była zaraz po powrocie do domu ze studia. :-) Jakość badziewna,bo wtedy jeszcze miałam badziewny aparat. :dry: :-p

tatuurz2.jpg

Dobranoc Oluś,buźki dla Oliwuśki. :-)

Ja też uciekam. :-) Papa i do jutra. ;-)

wszystkie uciekaja? to dobrej nocki zycze - słodkich snów :)

agutka, taka posciel to ja widzialam w piotrze i pawle na Ip. ale pewnie tam kolo kina tez maja, bo to ten sam sklep jest.
no i fajny ten tatuaz. jak urodze, to sie pisze na ogladanie na zywo.

Ostatnia edycja:
Dziendobry Wszystkim (oby lepszy niz u mnie)
Jak myslicie jak facet zostawil mnie w 2 mies. ciazy, bo nie mial ochoty na dzieci .... i do dzis sie nie odezwal ... wiem ze to gupie ale od paru dni poprostu chodze i rycze ze moja Corcia nie bedzie miec Tatusia .. moze powinnam mu powiedziec o tym CC i o jego dacie moze powinnam do niego sie odezwac ... wiem ze to glupie .. ale sama nie wiem...

dzien dobry mowi wasz etatowy dwupak :)

ssaweczko , wiem, ze doskonale radzisz sobie bez niego. jesli przez tyle miesiecy nawet esemesa z pytaniem o ciaze nie wyslal, to teraz go to zainteresuje? przeciez poukladalas sobie juz wszystko. bedzie ci chyba duzo trudniej, jak zaczniesz go nagle malowac na tym obrazku.
wiem jak to jest czekac na godzine zero z wielkim znakiem zapytania pod tytulem tatus w tle. dla pocieszenia, im blizej porodu tym lepiej :)

Witam

Zuzia wszystkiego Najlepszego !!!!

Bruno wyłaź chłopie, a może on nie chce lwem być :confused::-D:-D:-D.

Ssaweczka mi też się wydaje, że jak tyle miesięcy się nie odezwał to wyraził swoje zdanie :sorry2:. Jak potrzebujesz z nim walczyć o alimenty to możecie się w sądzie spotkać.

A ja pierwszy dzień w pracy, na razie cisza, jeszcze nikogo nie ma :confused:.

reklama
To wlasnie mowi mi rozum, mowi mi ze wiekszego kretyna na swiecie nie ma... ale w glebi serca tak sobie marze ze zachwile zadzwonie dzwonek do drzwi, ja je otworze a tam bedzie on... i bedzie jak wszystko dobrze... i najbardziej mnie boli fakt ze tak to tylko w filmach i ze go znam i wiem ze jestem na dzis dzien dla niego zerem, panna ktora wg niego zmarnowala swoje zycie i zmarnije zycie dziecku..... i w glebi duszy wstydze sie tego ze jestem sama..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry