reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Aga,super,że zaczęłaś prawko robić. :-) Fajna to sprawa mieć prawo jazdy i auto. ;-)

A My dzisiaj z Zuzią pomyłyśmy okna,teraz wywiesiłam firanki,żeby wyschły po praniu,a później,jak Moje Dziecię wstanie i zje obiadek,to zmykamy na zakupki,bo w lodówce jest pustka,że hej! :zawstydzona/y: :-p

u mnie czas powiedzmy:sorry2:laby się skonczyl...pograbilam troszke w ogrodzie, kupilam malutkie jalowce, chcialam troszke skopac ale kuzwa ni mam sily:-D i se drzewka musza czekać---papryczki przygotowane - i maly juz kwękal ale coś nastala cisza:confused: i nie wiem czy usnął czy po cichaczu coś psoci:-D------aaaaaaa gada:tak:
zmiatam tymczasem na meczyk popatrzeć
udanych spacerkow i grzecznych dzieciaczkow:tak:
papa

Czesc dziewczyny.No i mam chorego mezczyzne w domu,od wczoraj wieczora Karol mi wymiotuje,ma biegunke i jak by tego bylo malo doszla goraczka:-(:-(.Rano bylismy u lekarza i znow zalapal jakiegos wirusa(2 raz w tym roku).Myslalam ze sie zalamne bo zawsze sie to u nas konczylo szpitalem,ale jest juz chyba troche lepiej od 11 spi nie wymiotowal pupa tez sucha.W nocy musialam go kika razy przebierac,spane nie mam kompletnie nic.Mam nadzieje ze mu przejdzie bo raz w roku pobyt w szpitalu w zupelnosci wystarczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry