reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

MAJUS zdrowka dla KAROLCIA
OLIWCIU dla CIEBIE tez
calusy od ciotki i Oli

prawko sie przyda do marketu na zakupy czy do lekarza podjechac
zawsze mozna gdzies za miasto wyskoczyc
a ja we wtorek mam dopiero drugie zajecia z tearii
na razie sie nie boje
ale nie za bardzo wyobrazam sobie jazde z Ola sama:dry:

AGUTKA mnustwo caluskow z okazji Imieninek

PHANTAS ,HANA jak dzieciaczki,grzeczne??

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mauśki dopiero teraz dotarłam do domu.Dzisiaj robiłam zakupy sprzętu AGD lodówka,zmywarka,kuchenka i telewizor..Aga jeżeli chodzi o prawko to dasz rade ja sobie poradziłam to i ty poradzisz.Wygoda jest niesamowita nie trzeba nikogo się prosic,żeby cię gdzieś zawiózł- sama siadam i jade.

Witajcie,
jak Wam mija dzień?
mnie koszmarnie bo mam w zanadzu wizyte kochanego tatusia i zapewne kolejna wizyte policji juz nie mam zdrowia do tak wielkiej głupoty
Synek znowu jest chory i znowu nie mozliwe bedzuie wydanie go i znowu epopeja
syna nie załuje ale zaluje tego ze wpisałam go w rubryke ojciec i dalam maluszkowi jeo nazwisko gdybym tylko mogla cofnac czzas
:[

Cześc i czołem,kałuża pod stołem. :angry: :baffled:

Tzn. nie tak dosłownie. :-p Ale tak ze mnie leci,że aż mi się zatęskniło za ciążowym brzuszkiem,bo wtedy przynajmniej nie ma się @. :sorry2: :-p :-D ;-)

Dori,ja też czekam na znaka! Aaaaa,Bruno wychodź!!! :-) :-p

Ssaweczka,przyznam się Ci tu otwarcie,że ja miałam identycznie pod koniec ciąży,więc wiem,co przeżywasz... :-( Też mnie to wszystko zaczynało ogromnie dołować... :-( Ale powiem Ci,że jak urodziłam Zuzię,to wszystko odwróciło się o 180stopni. :-D Całkowicie zapomniałam o tym,że potrzebny jest ojciec,aby dziecko pojawiło się w brzuszku Mamusi. :-D :-p ;-)
Wiadomo,że nie o takim życiu marzyłyśmy... Ale,niestety,nic na to nie poradzimy,że się wszystko tak ułożyło,a nie inaczej... :-( :zawstydzona/y:

No i ślicznie Wam dziękuję,Kochane,za cudowne życzonka i słodziusie buziaki dla Mojej Córeczki. :-D Jak tylko wstanie,to od razu Jej przekażę. :-D :tak: :tak: :tak: :-D

Oj tak wiesz tak jak mowie na trzezwo bez emocji to bym mu tylek sprala tak ze glowa mala a przedewszystkim jego matce... ale na pocieszenie ide z moim ojcem dzis do kina o 20 ;-) ale caly czas jaks rozdrazniona jestem
Ucaluj Zuzika

Agutka buziaczki dla niuni.Bocianowa wszystkie popełniamy błędy,których potem żałujemy...takie jest życie i nic na to nie poradzimy czasu się nie cofnie.Ssaweczka fajnego seansu...

witam wiecozrkeim
my po krotkim spacerku
majuc duzo zdrowka dla karolka.

bocianowa mama julci ma racje kazda z nas poplenila jakis blad,a czasu nigdy nie da sie cofnac...
dobrzeze przynajmneij potrafimy sie uczyc na bledach.

mamuska to juz zaniedlugo zobaczymy fotki mieszkanka??
super ze remont powoli dobiega konca

Hej i ja witam :-),

Zdrówka dla Oliwki i Karolka

właśnie rozmrażam zamrażalnik i ustawiam zdjęcia do wysłania do rossmana.

bocianowa to masz niezły meksyk jak tatuś za każdym razem policję wzywa :szok:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry