reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

poprostu super:-D
moze nasz mops tez cos takiego dosatnie...
fajnie by bylo...
a taki kurs to super sprawa:-D

Właśnie dzisiaj moja Mama przyniesie mi nr telefonu do szkoły,w której organizują tipsowski kurs,bo to koło jej pracy,no i tam jutro zadzwonię i się dowiem,jak to wszystko wygląda. :-D W sumie te 2 wpadły mi do głowy,bo na inne pomysłu nie mam. :sorry2: Pani powiedziała,że jak znajdę za jednym zamachem fryzjersko - tipsowy,to jeszcze lepiej,bo będę miała 2 papierki,hihi. :-D Ale kurcze,jak tu nie skorzystać? ;-) W tamtym roku 3dniowy kurs na tipsy kosztował 600zł... :baffled: A sam sprzęt,to,chyba z 500. :baffled:
A i jak nie masz z kim zostawić dziecka,to oni Ci opiekunkę opłacą na dodatek! :-D Nawet jeśli to będzie ktoś z rodziny. :-D

reklama
Wreszcie udalo mi sie zalogowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz myslalam ze wywale tego laptopa przez okno:angry::angry::angry:

Czytam wszystko na bierzaco ,ale nic nie moglam napisac:dry:

Widze ze nie tylko ja jestem fanka totka:-pmoj D. ostatnio tak skreslil liczby ze mial 6 ale nie w jednym okienku,myslalam ze go potluke:baffled:

Dori trzymaj sie malenka,niech Bruno wychodzi(albo juz wyszedl):confused:

Dzisiaj dostalam wezwanie na pediatrie w sprawie wodniaka:-(na poniedzialek:-(mam nadzieje ze bedzie dobrze.

A propo tych exow waszych to giganty jak nic:-Dale pewnie jak by u mnie do tego doszlo to takie same bajki by kleil:tak:albo i lepsze:dry:

Jak mi sie jeszcze uda zalogowac to cos skrobne:sorry2:

ps.Phantas-my sie chyba jeszcze nie znamy:no:hejka:rofl2:
Czesc niunia na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:

Właśnie dzisiaj moja Mama przyniesie mi nr telefonu do szkoły,w której organizują tipsowski kurs,bo to koło jej pracy,no i tam jutro zadzwonię i się dowiem,jak to wszystko wygląda. :-D W sumie te 2 wpadły mi do głowy,bo na inne pomysłu nie mam. :sorry2: Pani powiedziała,że jak znajdę za jednym zamachem fryzjersko - tipsowy,to jeszcze lepiej,bo będę miała 2 papierki,hihi. :-D Ale kurcze,jak tu nie skorzystać? ;-) W tamtym roku 3dniowy kurs na tipsy kosztował 600zł... :baffled: A sam sprzęt,to,chyba z 500. :baffled:
A i jak nie masz z kim zostawić dziecka,to oni Ci opiekunkę opłacą na dodatek! :-D Nawet jeśli to będzie ktoś z rodziny. :-D
Agutka korzystaj ile wlezie:-),zawsze papierek wiecej.Ja zalapalam sie na darmowy kurs komputerowy,obslugi kas fiskalnych i fakturowania za jednym zamachem.nigdy nie wiadomo moze pozniej sie przyda.

Niunia czesc:0
napewno bedzie ok.

agutka super, wiesz co z tego co wiem to sa kosmetyczne, gdzie ucza tez robic tipsy, wiem bo kolezanka zalapala sie w up, i tak tez bylo troche fryzjerstwa.
teraz sobie fajnie na tym zarabia, ma niskie ceny i duzo klientek:)

Dziewczyny,dzwoniła Dori. ;-)

Skurcze ma już co 10minut,a nieraz nawet częściej... Lekarstwo,które dostała (krótka nazwa na "F") miało spowodować rozwarcie,o ile to był poród. Jeśli to nie poród,to miało tylko wyciszyć skurcze. No i wyciszyło,czyli ta wczorajsza akcja była kolejnym fałszywym alarmem ze strony Fąfla! :szok: :laugh2: :-p :szok: Na usg wszystko ok. Łożysko III/IV stopień,ale nie ma jeszcze oznak przenoszenia. Waga Fąfla,to około 3300g,no i może to nie być dla nich za łatwy poród,ze względu na drobną budowę
Dori. Jeśli dziś się nic nie rozwiąże,to na jutro ma zaplanowaną cesarkę. Jej lekarz ma dyżur,więc będzie pod dobrą opieką. :tak:
Dori prosi wszystkich o mocne kciuki! :-)

Agutka korzystaj ile wlezie:-),zawsze papierek wiecej.Ja zalapalam sie na darmowy kurs komputerowy,obslugi kas fiskalnych i fakturowania za jednym zamachem.nigdy nie wiadomo moze pozniej sie przyda.

No ja właśnie myślałam o tych komputerach też,jak nie znajdę tego,co bym chciała. ;-)

agutka super, wiesz co z tego co wiem to sa kosmetyczne, gdzie ucza tez robic tipsy, wiem bo kolezanka zalapala sie w up, i tak tez bylo troche fryzjerstwa.
teraz sobie fajnie na tym zarabia, ma niskie ceny i duzo klientek:)

Taki kurs,to byłaby dla mnie REWELKA!!! :-D :tak: :tak: :tak:

wiecie co, Oliwia mi wlasnie zasnela:)

Super! :-) A Zuzia pewnie niedługo wstanie. :-p

reklama
Agutka a nie wiesz czy Dori ma tel na kartę czy abonament ?
bo może nie ma już nic na koncie i dlatego nie pisze ?
a w szpitalu ciężko doładować

Witam

U nas w szpitalu jest sklepików tyle,że na pewno znalazłaby gdzieś kartę,hihi. ;-) Ale nie wiem,czy ma na kartę,czy w abonamencie. :sorry2: Tak,czy inaczej,już się odezwała. :tak: :-)

No i cześć! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry