reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dotarłam. :-) Nie wiem,na jak długo,bo nie wiem,czy mój brat zaraz nie zechce usiąśc do swojego kompa. :-p
Zuzia śpi od 12,bo była u Nas pani w/s kursów dla mnie. :-D

Dori nic nie napisała. :-( Więc nie mam pojęcia,co się tam dzieje... :no:

czesc Agutka:))
w sprawie jakich kursow??

Zależy,jaki się chce zrobić. ;-) Ja myślę nad fryzjerskim bądź tipsarskim. ;-) MOPS dostał kasę na takie kursy... Sama sobie szukasz,jaki chcesz zrobić,oni Ci to wszystko opłacają i dodatkowo kupują sprzęt. :-D :-) Pod koniec sierpnia jest spotkanie z psychologiem,doradcą zawodowym itp. . Jest 30 osób,z których wybierają 10 i tym 10 opłacają kursy,jakie tylko im się zamarzą. :-) :tak: :-)

Zależy,jaki się chce zrobić. ;-) Ja myślę nad fryzjerskim bądź tipsarskim. ;-) MOPS dostał kasę na takie kursy... Sama sobie szukasz,jaki chcesz zrobić,oni Ci to wszystko opłacają i dodatkowo kupują sprzęt. :-D :-) Pod koniec sierpnia jest spotkanie z psychologiem,doradcą zawodowym itp. . Jest 30 osób,z których wybierają 10 i tym 10 opłacają kursy,jakie tylko im się zamarzą. :-) :tak: :-)

poprostu super:-D
moze nasz mops tez cos takiego dosatnie...
fajnie by bylo...
a taki kurs to super sprawa:-D

reklama
Wreszcie udalo mi sie zalogowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz myslalam ze wywale tego laptopa przez okno:angry::angry::angry:

Czytam wszystko na bierzaco ,ale nic nie moglam napisac:dry:

Widze ze nie tylko ja jestem fanka totka:-pmoj D. ostatnio tak skreslil liczby ze mial 6 ale nie w jednym okienku,myslalam ze go potluke:baffled:

Dori trzymaj sie malenka,niech Bruno wychodzi(albo juz wyszedl):confused:

Dzisiaj dostalam wezwanie na pediatrie w sprawie wodniaka:-(na poniedzialek:-(mam nadzieje ze bedzie dobrze.

A propo tych exow waszych to giganty jak nic:-Dale pewnie jak by u mnie do tego doszlo to takie same bajki by kleil:tak:albo i lepsze:dry:

Jak mi sie jeszcze uda zalogowac to cos skrobne:sorry2:

ps.Phantas-my sie chyba jeszcze nie znamy:no:hejka:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry