reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

A ja sobie właśnie pomalowałam paznokcie u nóg na krrrrrrwisto czerwony kolor,z okazji naszej dzisiejszej wieczornej imprezki,hahaha! :-p :-D

Ubiorę czarną,obcisłą sukienkę - taką mini mini. :-p :-D :laugh2: :zawstydzona/y: :-p :cool2:

reklama
Agutka moja bratowa i pomoc.... nieralne...
zreszta wcozraj mialam poszlam spac po rozmowie z kochanym braciszkiem bo jak go slysze to normalnie zastanawiam sie czy go rodzice przpadkeim na polu w kapuscie nie znalezli...

Agutka moja bratowa i pomoc.... nieralne...
zreszta wcozraj mialam poszlam spac po rozmowie z kochanym braciszkiem bo jak go slysze to normalnie zastanawiam sie czy go rodzice przpadkeim na polu w kapuscie nie znalezli...

Może go podmienili w szpitalu? :-p

kurcze a mnie impreza ominie, bo będziemy wtedy w trasie :-(:sorry2:

To znak,że trzeba zakupić sobie laptopa,Kochana,haha. :-D A ja myślałam,że zaprosisz na tę imprezę tato... :-( No nic,posiedzę z kobitkami w tej sukience. :baffled: :sorry2: :laugh2: :-D :-p

Oliwia zasnela....
ale fajnie, moge sie spokojnie kawy napic

Ola,poczekaj!!! Ja też sobie zrobię,bo mi chętki narobiłaś. :-D

kochana laptopów mamy dwie sztuki :-p
tylko nie mam przenosnego internetu...:sorry2:

Uuuu,to ogromny błąd. :no: :-p ;-) Ale grunt,że macie laptopy - to już krok do przodu,hihi. ;-) Ja się męczę na stacjonarnym,który kupe miejsca mi w pokoju zajmuje. :angry: :baffled:

reklama
Oliwier się obudził ze strasznym płaczem, bo zaczęli wiercić a Amelia ma wszystko w nosie i nadal śpi :-)
Teraz Oliwier ma płyn do szyb i szmatkę i sprząta;-)

A ja biorę się za obiad :tak:

Ollka ja czasami mówię, że mi bliźniaki podrzucili :-p
A czemu brat tak Cię wkurzył? na pewno jest grzeczny i po prostu bezpodstawnie tak mówisz na niego:laugh2::-p:tak::tak::tak:

A co do bratowej...na szczęście moja bratowa jest świetną dziewczyną więc nie pozaostaje mi nic innego jak tylko Ci współczuć :sorry2:;-)

Agutka mam nadzieję, że nie masz zainstalowanej kamerki, bo jak Cię zobaczą w tej miniówce przez interent tak przed domem będziesz miała zaludnienie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry