reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ollka Ty już od rana o jednym myślisz ;-)

A ja o 11 dałam tylko małym kaszkę i nawet ich nie kładłam spać, bo strasznie hałasowali nam na balkonie, bo wiercili i płytki ściągali i takie tam. Ale zrobio się na rusztowaniu cicho więc szybciutko ich o 12 położyłam...trochę protestowali i się darli, ale jakoś niespecjalnie długo i teraz ładnie śpią :-)

Oliwka ok:)
niegrzeczna jakzawsze czyli wszytko wrocilo do normy:)

ja tez bylam w mopsie bo zasilki sie koncza, i chce podpytac czyu mnie nie am jakichs kursow ogranizowanych.
Fajnie by bylo:)

tafojka atwoje dzieci JAK te aniolki spą:)

Tafojka,właśnie! Wczoraj spotkałam koleżankę i się mnie pytała,jaki jest przepis na bliźniaki,bo ona o nich marzy! :-) :-) :-)

Bliźniaki to fajna sprawa jesli nie wchodzi w to bicie po głowie, szarpanie za ubrania etc. Niestety przeważnie jeden nakręca drugiego.
Ollka a czy się razem bawią? Czasem tak a czasem nie. Nieraz jest taki wrzask i piszczenie, że ktoś komuś coś odbiera, że nie uwierzyłybyście!

reklama
Bliźniaki to fajna sprawa jesli nie wchodzi w to bicie po głowie, szarpanie za ubrania etc. Niestety przeważnie jeden nakręca drugiego.
Ollka a czy się razem bawią? Czasem tak a czasem nie. Nieraz jest taki wrzask i piszczenie, że ktoś komuś coś odbiera, że nie uwierzyłybyście!

U Nas też nieraz jest pisk,że hej,mimo,że Zuzia jest tylko jedna,hihihi. :-D
No,a przepis gdzie? :-p

a tak wogole to od dzis mamy goscia, wieczorem przyjedzie bartowa na caly weekend bo u nich remont bedzie..

To będziesz miała pomoc. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry