reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Wiecie co dziewczyny nie rozumiem tych par co zostaja razem niby dla dobra dziecka,a potem kluca sie na oczach dziecka i gdzie to dobro dziecka skoro patrzy jak rodzice skacza sobie do oczu.Dziecko cierpi jeszcze bardziej niz gdyby rodzice sie rozeszli

Bo zawsze najbardziej są poszkodowane niczemu winne dzieci... :-(

jutro do pracy
dobranoc wszystkim

Dobrej nocki. ;-)

o, Agutka :D

majus podoba mi się to co napisałaś, sama prawda choć przyznam, że ja na początku
bałam się, że nie dam Małej tyle miłości ile powinna mieć, zresztą ja nadal uważam, że miłość
ojca jest inna niż miłość matki i że dziecko powinno mieć ojca, ale z drugiej strony : skoro ojciec ma być raz na jakiś czas i to taki nijaki, to lepiej jak go nie ma wcale ...

reklama
o, Agutka :D

majus podoba mi się to co napisałaś, sama prawda choć przyznam, że ja na początku
bałam się, że nie dam Małej tyle miłości ile powinna mieć, zresztą ja nadal uważam, że miłość
ojca jest inna niż miłość matki i że dziecko powinno mieć ojca, ale z drugiej strony : skoro ojciec ma być raz na jakiś czas i to taki nijaki, to lepiej jak go nie ma wcale ...
fakt, milosc ojca jest zupelnie inna.
ale nasze dzieciaczki zasluguja na dobrych ojcow, a nie na takie typy jak ojcowie biologioczni....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry