reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cześć dziewczynki
po śniadanku
maly łobuzuje strasznie i tylko yyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiii robi jak coś spsoci:laugh2:
aniula witaj

cześć tafojka - hehe a co trza zrobic by na zamknięty się dostać--- no ale wnioskuję, ze dobrze ze juz po:sorry2:a zapewne p.ex.m się nie popisal...----------- a blizniaki to maja jakąś alergię pokarmowa czy niewiadomo co--- mojego też ostatnio wysyfilo az po nocy caly podrapany pod szyjką i na ramionkach się budzi- i na buzce jakby takie liszajki:sorry2:

cześć olcia i czechow
zmykam malego do łózeczka wcisnąć bo mi przy klawiaturze rzadzi i zaraz mi zgasi...........

czesc czechow:)
jak minal weekend?/
tafojka ide poczytac

Hejka,

Weekend minął wyczerpująco część opiszę tu część na zamnkiętym (przepraszam tych którzy nie mają wstępu ale nie chcę tu pisać).

Jechaliśmy do kraka do rodziny mojego m. - do częstochowy padało jakby miał potop być (kilka godzin później była trąba), w sobotę nie mieliśmy prądu i wody ciepłej więc też było zabawnie a w niedzielę była akcja wyjazd co mnie już dobiło maksymalnie - oczywiście przez moją niedoszłą teściową.

Dziś mała pierwszy raz idzie na zajęcia integracyjne do przedzkola -wraca o 12.00 - jestem strasznie ciekawa jak będzie.

cisowianka najpierw pisała, że ma bliźniaki a potem jej się przypomniało, że ma jeszcze trojaczki, że różnica między dziećmi to chyba jakieś pół roku, że bliżniaki były z kim innym a trojaczki jeszcze z kimś innym.Choruje na jakąś chorobe gdzie zażywa mnóstwo hormonów... Trochę nawiedzona dziewczyna, zaczęło mi wiele rzeczy u niej nie pasowac, potem Ollka zaczęła ją konkretnie badać i tak odkryłyśmy, że kłamie, ze na innych forach się udziela, nie jest matką, nie ma faceta...

więcej rzeczy nie pamietam ;)

Dzień dobry :)

czechow witaj :) moja mała też na takie zajęcia idzie do przedszkola, ale dopiero 28 i 29 sierpnia, od godziny 10 do 12 - z tym, że rodzice przychodzą z dziećmi, nie zostawiają Ich samych :)

Olka jak tam? brat małą obudził?

reklama
Tak się teraz zastanawiam - ile takich osób jest na forum / na forach. Wiem że ludzie są samotni, chorzy ale... brak mi słów....porażające jest to że z naszych wypowiedzi może sklecić własne "życie"

Aniula - my się chyba nie znamy ;-)

Przez pierwszy tydzień zajęcia będą codziennie od 10-12 jeśli będzie wszystko w porządku do w 2 tygodniu będzie mogła zostać dłużej między 10-13.00

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry