reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
aniula brat nie obudzil malej ale rano bratowa znow uslyszala swoje:)

tata zaczal po nich sprztac i dla mnei to bylo przegiecie....

a anjlepsze ejst toze popsulo sie dzis auto i remonts toi w meijscu bo nie maja jak po amterialy jechac a w sreode i tak ich wyrzuce do siebie!!!

maja nowe lzoko to niech je rozloza i se tam spia.

milych spacerkow dziewczyny, my juz mamy jeden zaliczony:)

a ja juz po spacerku
bylismy odwiedzić opiekunkę matiego bo z urlopowania wrócila-- maly najpierw się spiął jak tam weszliśmy a poźniej nie chcial wyjść - teraz dostal papu i śpi i przed 15 niech mi się nie budzi!!!:-D

agutka - a nie masz schizy ze słyszysz mała?:laugh2: ja jak dawalam matiego do pani i zostawalam sama to ciągle mi się zdawalo ze go słyszę albo ze go zaraz obudzę:sorry2:

u nas słonko wyszlo wczoraj a dziś se juz poszło:confused:
narka ide cosik wszamac i uskutecznic dalsze sprzątanie

Nadrobiłam :tak::tak::tak::tak: 2 godziny czytania :-( uffff
troszkę sie zmęczyłam.
Czas na odpowiedzi :-)

phantas- ewunia to ty? bo widze na suwaczku...

tak tak - to ja :tak: nic więcej nie mogę odliczać, a może przy okazji ktoś mi życzenia złoży :-) przecież nie będę liczyła ile znam się z P bo to za krótki okres czasu :-D

a ona mnie niemilosiernie wku*wia:oo2:

eee tam :-) - nie złość się - złość piękności szkodzi :-)

gdzie jestescie wszystkie?
sama ze soba pisac nie bede

randkuję, randkuję przez cały weekend - z P. u mnie w domciu, a Olisia grzecznie śpi :happy:

Ja też moge iść pomóc - uwielbiam takie prace! :tak: :tak: :tak: :-)
A fajni jacyś Ci robotnicy? :-p :-D :cool2:

już mówiłam - u mnie w pracy :-p

dziewczyny jak chcecie sobie poczytac kolejna aferke na bb wejdzicie na brzuszki8 forumowiczek.

zdjęcia już usunięte więc nic nie widziałam :-(

Witajcie :)

Czy mogę dołączyć? Wychowuję sama córkę :) Wiki we wrześniu skończy 3 lata ... :)

Oczywiście, że możesz ;-) witamy witamy, tu jest bardzo miło i sympatycznie :-)

Dzięki za przyjęcie :)

Z Wiki sama jestem właściwie od samego początku, PT - Pan Tata ... się przestraszył.
przerosło Go to wszystko - no cóż, nie dorósł - może kiedyś zrozumie i będzie żałował?
Mam taką nadzieję ... mam też nadzieję, że i Jemu coś tam się kiedyś w życiu nie powiedzie
i że będzie cierpiał.
Może wredna jestem, ale po tym co ja przeszłam ... należy Mu się ! Tak uważam ...

eeeeeee - nie pisz Pan, Mu, Jemu z dużej - nie warto, nie zasłużył :-) nawet imię jego powinnaś pisać z małej :-p :-)

i ja wierzę w to, że znajdą się normalni faceci, którzy pokochają nasze maluchy !! bo to najważniejsze .... i zaakceptują nas!

to my ich powinnyśmy zaakceptować a nie oni nas bo my jesteśmy, najfajniejsze, najkochańsze, cudowne i w ogóle naj naj naj (nie wspominałam wcześniej, że taki mały narcyz ze mnie ?? ;-);-);-);-))

miłych spacerków życzę!!!

acha - niektórzy w pracy do 16-tej siedzą :-(

reklama
aniula brat nie obudzil malej ale rano bratowa znow uslyszala swoje:)

tata zaczal po nich sprztac i dla mnei to bylo przegiecie....

a anjlepsze ejst toze popsulo sie dzis auto i remonts toi w meijscu bo nie maja jak po amterialy jechac a w sreode i tak ich wyrzuce do siebie!!!

maja nowe lzoko to niech je rozloza i se tam spia.

oj kochana, chyba coś za delikatna w słowach jesteś. Jak taka grzeczna będziesz to jeszcze ze 2 miesiące będą u Ciebie :-p nie daj się :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry