Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja jak dawalam matiego do pani i zostawalam sama to ciągle mi się zdawalo ze go słyszę albo ze go zaraz obudzę

2 godziny czytania :-( uffffphantas- ewunia to ty? bo widze na suwaczku...
nic więcej nie mogę odliczać, a może przy okazji ktoś mi życzenia złoży :-) przecież nie będę liczyła ile znam się z P bo to za krótki okres czasu
a ona mnie niemilosiernie wku*wia![]()
gdzie jestescie wszystkie?
sama ze soba pisac nie bede

Ja też moge iść pomóc - uwielbiam takie prace!![]()
![]()
:-)
A fajni jacyś Ci robotnicy?![]()
![]()
![]()

dziewczyny jak chcecie sobie poczytac kolejna aferke na bb wejdzicie na brzuszki8 forumowiczek.
Witajcie
Czy mogę dołączyć? Wychowuję sama córkęWiki we wrześniu skończy 3 lata ...
![]()
Dzięki za przyjęcie
Z Wiki sama jestem właściwie od samego początku, PT - Pan Tata ... się przestraszył.
przerosło Go to wszystko - no cóż, nie dorósł - może kiedyś zrozumie i będzie żałował?
Mam taką nadzieję ... mam też nadzieję, że i Jemu coś tam się kiedyś w życiu nie powiedzie
i że będzie cierpiał.
Może wredna jestem, ale po tym co ja przeszłam ... należy Mu się ! Tak uważam ...
:-)i ja wierzę w to, że znajdą się normalni faceci, którzy pokochają nasze maluchy !! bo to najważniejsze .... i zaakceptują nas!
miłych spacerków życzę!!!
aniula brat nie obudzil malej ale rano bratowa znow uslyszala swoje
tata zaczal po nich sprztac i dla mnei to bylo przegiecie....
a anjlepsze ejst toze popsulo sie dzis auto i remonts toi w meijscu bo nie maja jak po amterialy jechac a w sreode i tak ich wyrzuce do siebie!!!
maja nowe lzoko to niech je rozloza i se tam spia.
nie daj się :-)