reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Jak anrazie to mam spokoj, moj brat nawet za mecahnika chcial zaplacic, szkoda ze sie nei zorientuje ze 30 zl na jedzenie na 5 dni nie wystarczy...

Milego spacerku, mam nadzieje ze ajkies zdjecia porobisz:) chetnie zobaczymy

cholerka, ale ludzie nawet dziecko ma ich dosyć...
Ollka chyba musisz głośniej i wyraźniej powiedzieć do nich pare rzeczy!

My zaraz obiadek będziemy jeść i chyba też się wybierzemy na chwilkę do piaskownicy, bo tutaj jest dosyć ciepło :-)

Oliwka spi:)
i wiecie coi mi powiedziala, ze nie chce zeby ciocia i wojek dzis przyszli do niej.a
zawsze sie cieszyla ajk mieli przyjechac, teraz mi ich dosyc

wcale jej się nie dziwię. Ty masz ich dosyć, a dzieci też przecież odczuwają wszelkie niedogodności no i przede wszystkim napięcia jakie w domu są. Więc nie ma co się dziwić Oliwci.

Jak anrazie to mam spokoj, moj brat nawet za mecahnika chcial zaplacic, szkoda ze sie nei zorientuje ze 30 zl na jedzenie na 5 dni nie wystarczy...

Ty ich utrzymywać nie musisz, gotować dla nich też nie.
Ja naprawdę rozumiem, że ktoś może mieszkać u innej osoby bo ma remont, ale powinien się dorzucać, a jeśli się nie dorzucać, (bo ja np bym nie chciała by mi ktoś kasę na jedzenie dawał) to powinien sam żarcie kupować - oczywiście dla wszyskich a nie tylko dla siebie. A skoro przychodzi mieszkać małżeństwo (para czy coś tam innego) to sama kobieta powinna wpaść na to by zacząć pomagać, już nie mówiąc o sprzątaniu po sobie.

reklama
cholerka, ale ludzie nawet dziecko ma ich dosyć...
Ollka chyba musisz głośniej i wyraźniej powiedzieć do nich pare rzeczy!

My zaraz obiadek będziemy jeść i chyba też się wybierzemy na chwilkę do piaskownicy, bo tutaj jest dosyć ciepło :-)

Tafojka oliwia jets nauczona dos pokoju, i nigdy nie przepadala za goscmi na dluzej niz kilak godzin, w swieta jest tak samo.
a oni siedza juz od czwartku...

milego spacerku:)
ja tez pojde z Oliwka jak wsatnie, moze kupie jej cos na poprawe humoru, dzielnie znosi ich obecnosc.

tafojka dzis znow im przypomne ze w srode ma ich nie byc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry