ollka22
MAMUSIA OLIWKI
najlepsze jest toze ejdno usypia drugieAle to słodkie, że mała Oliwia chodzi do dziadziusia spać
cześć Agutka!
w rezultacie oboje spia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
najlepsze jest toze ejdno usypia drugieAle to słodkie, że mała Oliwia chodzi do dziadziusia spać
cześć Agutka!

juz mam pomalu dosyc tego pobierania krwi,za miesiac znowu idziemy i jak sie nie zmniejszy zoltaczka to zastosuja leczenie:-(az boje sie pomyslec jakie:-
chociasz tyle na pocieszenie
.
i to jeszcze tak zeby w razie co mozna bylo wyciac;-)
tez tego nie nawidze
mam nadzieje ze z dziecmi wszystko ok.

pewnieze mozesz, jesli chceszEllou, po spacerki drugim jesteśmy, wolnego jednak dzisiaj nie mam, jadę do pracy na nockę,
ale w zastępstwie za kogoś więc sobie dorobię jakby nie patrzeć![]()
mam parę fotek ze spaceru, ale nie wiem gdzie wrzucić? tutaj mogę?

Czesc kobietki.
Niedawno wrocilam z moim synkiem z badan:-(znowu go pokulijuz mam pomalu dosyc tego pobierania krwi,za miesiac znowu idziemy i jak sie nie zmniejszy zoltaczka to zastosuja leczenie:-(az boje sie pomyslec jakie:-
confused:
Na szczescie w jadrach to wodniaczki i moga sie samoistnie wchlonacchociasz tyle na pocieszenie
.
Olka wspolczuje,jednak to prawda ze z rodzina to najlepiej na zdjeciu sie wychodzii to jeszcze tak zeby w razie co mozna bylo wyciac;-)
Agutka wiem co to znaczy bol glowytez tego nie nawidze
Czesc Justyna i cala reszta tez:-)
A kto wie co z Basiamam nadzieje ze z dziecmi wszystko ok.
No i gdzie Natka sie podziewa znowu
A Dori i Bruno sa juz w domku![]()