ollka22
MAMUSIA OLIWKI
najlepsze jest toze ejdno usypia drugieAle to słodkie, że mała Oliwia chodzi do dziadziusia spać
cześć Agutka!
w rezultacie oboje spia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najlepsze jest toze ejdno usypia drugieAle to słodkie, że mała Oliwia chodzi do dziadziusia spać
cześć Agutka!

juz mam pomalu dosyc tego pobierania krwi,za miesiac znowu idziemy i jak sie nie zmniejszy zoltaczka to zastosuja leczenie:-(az boje sie pomyslec jakie:-
chociasz tyle na pocieszenie
.
i to jeszcze tak zeby w razie co mozna bylo wyciac;-)
tez tego nie nawidze
mam nadzieje ze z dziecmi wszystko ok.

pewnieze mozesz, jesli chceszEllou, po spacerki drugim jesteśmy, wolnego jednak dzisiaj nie mam, jadę do pracy na nockę,
ale w zastępstwie za kogoś więc sobie dorobię jakby nie patrzeć![]()
mam parę fotek ze spaceru, ale nie wiem gdzie wrzucić? tutaj mogę?

Czesc kobietki.
Niedawno wrocilam z moim synkiem z badan:-(znowu go pokulijuz mam pomalu dosyc tego pobierania krwi,za miesiac znowu idziemy i jak sie nie zmniejszy zoltaczka to zastosuja leczenie:-(az boje sie pomyslec jakie:-
confused:
Na szczescie w jadrach to wodniaczki i moga sie samoistnie wchlonacchociasz tyle na pocieszenie
.
Olka wspolczuje,jednak to prawda ze z rodzina to najlepiej na zdjeciu sie wychodzii to jeszcze tak zeby w razie co mozna bylo wyciac;-)
Agutka wiem co to znaczy bol glowytez tego nie nawidze
Czesc Justyna i cala reszta tez:-)
A kto wie co z Basiamam nadzieje ze z dziecmi wszystko ok.
No i gdzie Natka sie podziewa znowu
A Dori i Bruno sa juz w domku![]()