• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ellou, po spacerki drugim jesteśmy, wolnego jednak dzisiaj nie mam, jadę do pracy na nockę,
ale w zastępstwie za kogoś więc sobie dorobię jakby nie patrzeć :)

mam parę fotek ze spaceru, ale nie wiem gdzie wrzucić? tutaj mogę?

Czesc kobietki.

Niedawno wrocilam z moim synkiem z badan:-(znowu go pokuli:wściekła/y:juz mam pomalu dosyc tego pobierania krwi,za miesiac znowu idziemy i jak sie nie zmniejszy zoltaczka to zastosuja leczenie:-(az boje sie pomyslec jakie:-(:confused:
Na szczescie w jadrach to wodniaczki i moga sie samoistnie wchlonac:tak:chociasz tyle na pocieszenie:sorry2:.

Olka wspolczuje,jednak to prawda ze z rodzina to najlepiej na zdjeciu sie wychodzi:dry:i to jeszcze tak zeby w razie co mozna bylo wyciac;-)

Agutka wiem co to znaczy bol glowy:no:tez tego nie nawidze:dry:

Czesc Justyna i cala reszta tez:-)

A kto wie co z Basia:confused:mam nadzieje ze z dziecmi wszystko ok.

No i gdzie Natka sie podziewa znowu:confused:

A Dori i Bruno sa juz w domku:confused:

Ellou, po spacerki drugim jesteśmy, wolnego jednak dzisiaj nie mam, jadę do pracy na nockę,
ale w zastępstwie za kogoś więc sobie dorobię jakby nie patrzeć :)

mam parę fotek ze spaceru, ale nie wiem gdzie wrzucić? tutaj mogę?
pewnieze mozesz, jesli chcesz:tak:

my mamy jeden spacer za soba,a w domu cisza wiec oliwka dalej spi.

Agutka milego spacerku i do wieczorka:happy::happy:

Czesc kobietki.

Niedawno wrocilam z moim synkiem z badan:-(znowu go pokuli:wściekła/y:juz mam pomalu dosyc tego pobierania krwi,za miesiac znowu idziemy i jak sie nie zmniejszy zoltaczka to zastosuja leczenie:-(az boje sie pomyslec jakie:-(:confused:
Na szczescie w jadrach to wodniaczki i moga sie samoistnie wchlonac:tak:chociasz tyle na pocieszenie:sorry2:.

Olka wspolczuje,jednak to prawda ze z rodzina to najlepiej na zdjeciu sie wychodzi:dry:i to jeszcze tak zeby w razie co mozna bylo wyciac;-)

Agutka wiem co to znaczy bol glowy:no:tez tego nie nawidze:dry:

Czesc Justyna i cala reszta tez:-)

A kto wie co z Basia:confused:mam nadzieje ze z dziecmi wszystko ok.

No i gdzie Natka sie podziewa znowu:confused:

A Dori i Bruno sa juz w domku:confused:

czesc:happy:
dobrze ze wodniaczki moga sie wchlonac same:)
a ta zoltaczke to dlugo ma?? jejku, aleczyc to chyba by mogli juz??

czesc Aniula wrzucaj, wrzucaj, wszystkie zdjęcia są mile widziane;-):tak:

cześć niunia! Przykro mi bardzo, że musiał Twój synuś być kłuty, najbardziej tak naprawdę to boli rodzica...:-(
Dobrze, że chociaż wodniaczki się same wchłoną:tak:

reklama
Czesc dziewczyny Karol spi,a ja wcinam frytki z ketchupem.
Olka niunia ma racje z rodzina wychodzi sie najlepiej na zdjeciach:-):tak::-D
Niunia no to dobrze ze moga sie same wchlonac,i oby tak sie stalo.Ja mialam podobnie z przepuklina pachwinowa u Karola lekarz powiedzial ze moze sie sama wchlonac,a jak nie to gdy skonczy roczek bedzie mial zabieg,cale szczescie sama sie wchonela

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry