reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ellou, po spacerki drugim jesteśmy, wolnego jednak dzisiaj nie mam, jadę do pracy na nockę,
ale w zastępstwie za kogoś więc sobie dorobię jakby nie patrzeć :)

mam parę fotek ze spaceru, ale nie wiem gdzie wrzucić? tutaj mogę?

Czesc kobietki.

Niedawno wrocilam z moim synkiem z badan:-(znowu go pokuli:wściekła/y:juz mam pomalu dosyc tego pobierania krwi,za miesiac znowu idziemy i jak sie nie zmniejszy zoltaczka to zastosuja leczenie:-(az boje sie pomyslec jakie:-(:confused:
Na szczescie w jadrach to wodniaczki i moga sie samoistnie wchlonac:tak:chociasz tyle na pocieszenie:sorry2:.

Olka wspolczuje,jednak to prawda ze z rodzina to najlepiej na zdjeciu sie wychodzi:dry:i to jeszcze tak zeby w razie co mozna bylo wyciac;-)

Agutka wiem co to znaczy bol glowy:no:tez tego nie nawidze:dry:

Czesc Justyna i cala reszta tez:-)

A kto wie co z Basia:confused:mam nadzieje ze z dziecmi wszystko ok.

No i gdzie Natka sie podziewa znowu:confused:

A Dori i Bruno sa juz w domku:confused:

Ellou, po spacerki drugim jesteśmy, wolnego jednak dzisiaj nie mam, jadę do pracy na nockę,
ale w zastępstwie za kogoś więc sobie dorobię jakby nie patrzeć :)

mam parę fotek ze spaceru, ale nie wiem gdzie wrzucić? tutaj mogę?
pewnieze mozesz, jesli chcesz:tak:

my mamy jeden spacer za soba,a w domu cisza wiec oliwka dalej spi.

Agutka milego spacerku i do wieczorka:happy::happy:

Czesc kobietki.

Niedawno wrocilam z moim synkiem z badan:-(znowu go pokuli:wściekła/y:juz mam pomalu dosyc tego pobierania krwi,za miesiac znowu idziemy i jak sie nie zmniejszy zoltaczka to zastosuja leczenie:-(az boje sie pomyslec jakie:-(:confused:
Na szczescie w jadrach to wodniaczki i moga sie samoistnie wchlonac:tak:chociasz tyle na pocieszenie:sorry2:.

Olka wspolczuje,jednak to prawda ze z rodzina to najlepiej na zdjeciu sie wychodzi:dry:i to jeszcze tak zeby w razie co mozna bylo wyciac;-)

Agutka wiem co to znaczy bol glowy:no:tez tego nie nawidze:dry:

Czesc Justyna i cala reszta tez:-)

A kto wie co z Basia:confused:mam nadzieje ze z dziecmi wszystko ok.

No i gdzie Natka sie podziewa znowu:confused:

A Dori i Bruno sa juz w domku:confused:

czesc:happy:
dobrze ze wodniaczki moga sie wchlonac same:)
a ta zoltaczke to dlugo ma?? jejku, aleczyc to chyba by mogli juz??

czesc Aniula wrzucaj, wrzucaj, wszystkie zdjęcia są mile widziane;-):tak:

cześć niunia! Przykro mi bardzo, że musiał Twój synuś być kłuty, najbardziej tak naprawdę to boli rodzica...:-(
Dobrze, że chociaż wodniaczki się same wchłoną:tak:

reklama
Czesc dziewczyny Karol spi,a ja wcinam frytki z ketchupem.
Olka niunia ma racje z rodzina wychodzi sie najlepiej na zdjeciach:-):tak::-D
Niunia no to dobrze ze moga sie same wchlonac,i oby tak sie stalo.Ja mialam podobnie z przepuklina pachwinowa u Karola lekarz powiedzial ze moze sie sama wchlonac,a jak nie to gdy skonczy roczek bedzie mial zabieg,cale szczescie sama sie wchonela

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry