• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ollka współczuję Ci tych nerwów, myślę jednak, że dobrze zrobiłaś... Skoro nie paliła się w ogóle do roboty i jeszcze bezczelnie cały czas czegoś żądała to należało się jej!

Przykro mi, ze musiałaś się tyle nadenerwować. Buziaki.

justyna ja sie jeszcze nie uspokoilam.
sory ale ona zazadala zebym jej z praku klucze przyniosla.
dodam ze dzis byloladni, oliwia dawno nie byla w aprku i po 5 minutach nie moglam z nai wracac bo ksiezniczak jedzie.

justyna ona sie zaczela tak zucac ze bylam w szoku,nic jej sie nie chce robic,a na awantury ma sile!!
powiem wam dziewczyny szczerze ze chyab nikt nigdy nie wyprowadzil mnei tak z rownowagi....

a najlepsze bylo toze moj brat mail przyejchac zrobic ze man pozadek.. niby jaki??

ja powinnam znimi zrobic pozadek, cholera zeby mi sie kazal ktos zamkan w moim mieskzaniu???
istny skandal!!
przynajmneij mam ich z glowy i bede mials pokoj, inie musze do srody czekac!!

Cześć wieczorem.

Ola,ale masz tą bratową,ja pitole! :szok: Ona się tam czuła,jakby była u siebie! No wiesz,co? :szok: Beszczelna baba! W życiu takiej nie spotkałam. :no: :no: :no:

wiesz co u sibei to amlo powiedziane!!
cholera najlepsze jest to ze zamianst sie obrazam mogla zadzwonic dod omu do taty i zapyac go czy po nia podjedzie,a jej sie nei chcialo:wściekła/y::angry:
ona jest nei tylko wredna ale i beszczelna!

a jak wam minelo popoludnie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry