reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

wiesz co u sibei to amlo powiedziane!!
cholera najlepsze jest to ze zamianst sie obrazam mogla zadzwonic dod omu do taty i zapyac go czy po nia podjedzie,a jej sie nei chcialo:wściekła/y::angry:
ona jest nei tylko wredna ale i beszczelna!

a jak wam minelo popoludnie???

Ciekawe,jakby się ona czuła,gdyby ja tak ktoś traktował! :angry: :baffled: Głupia panna. :dry:
Najważniejsze,że w końcu macie spokój! :-)

Nasze popołudnie bardzo milutkie. :-) Spotkałam się z koleżanką z BB-ZG,która mieszka zaraz koło mnie i poszłyśmy z dzieciaczkami na spacer do lasku. :-D Ona ma trójkę (7,5 i 3 latka),więc Zuzia miała towarzystwo,że hej! :-D Nawet ten najmłodszy Ją obsćiskiwał i obcałowywał,haha,jak to słodko wyglądało! :-D :laugh2: :-D Zuzia była w ósmym niebie! :-D
Później poszłyśmy na zakupki,no i wróciłyśmy do domku. :-)

Teraz śpi,jak zabita po leśnych bieganinach,a ja... Ja próbuję się nie zadręczać... :zawstydzona/y: :baffled:

reklama
Agutka, nie zadreczaj sie to nci nie da!
a popoludnie super, nasze tez by bylo naprawdemile...

powiedzcie mi dlaczego niektorzy dostaja ataku szalu i obrazaja innych jak nie jest tak jak chca???
to sie chyba powinno leczyc!!

Hejo ! Amelia urodzila 22 lipca dziewuszke!!!!!!!!!!!!!!!
to fajnie mamy mala ksiezniczke na bb:-D:-D
pogratuluj Ameli:-):-D:tak:;-)

Ola zgadzam sie z toba i dziewczynami ze tupet to ma
zadzwonic do domu jej sie nie chciala,to ma ciebie ryj chciala otworzyc
a ty sie nie udalo i uslyszala co o niej myslisz,dobrze,
bo wac panna jak u siebie zachowuwala
a swoja droga to nie mogla podjechac do was do parku,
jak od was cos chciala lub zwiasc klucze od twojego brata???
i dobrze powiedizalas o tym szpitalu,ze nie pojechala
ja bym sie wstydzila do was przyjsc pozniej,
jak nawet taty nie odwiedzila w szpitalu

aga oni sie poawili jak dopiero mama pojechalabo wiedzieliz e mam powiem im co o nich mysli!!
wiesz co z tym szpitalem wtedy przegieli, i od dawan bylam an nich naladowana!! ja biegalam zoliwia do biura podrozy,zalatwaic zwrot biletu, z mala po szpitalu jezdzilam!! a oni to olali, synus byla raz u tatusia i uznalze aj apnikuje,a mu sie nci nie dzieje.
ja nie wiem, oni maja znieczulice?? obudzili by sie jakby tat stracil oko??

wiesz co przystanek wczesneij busem byl kolo parku, ale jej sie nei chcialo!!
wolala sie wrocic do siebie i tam naniego czekac, to jej sprawa.

Zmeczona i mala mi teraz w brzuszku disco bandzo odstawia ze az mnie momentami wykreca :)
wiesz nieznosze tego typu bab co siedza i tylko rozkazy wydaja - doskonale Cie rozumiem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry