reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Mi tez sie wydaje ze za dlugo ma ta zoltaczke,ale jak sie pytalam lekarza to stwierdzil ze dzieci karmione piersia maga do trzech miesiecy miec:baffled:a ja zawsze slyszalam ze szybciej takim dzieciom schodzi:sorry2:dziwne to wszystko:dry:

a moja najpierw plakala,ze chce na pole
to ja chcialam cos zjesc,jak ja przebralam
naszykowalam plecak do piaskownicy
to chciala bajke ogladac
ateraz mi spi pol gdziny
ciekawe co bedzie w nocy robic:baffled:

reklama
dzis byl final akcji, mialyscie racje ja bylam za mila!!

szlam z mala na sapcer, bratowa mi pisze czy tata w domu i czy ponia przyjedzie, to jej odp ze ma dzwonic na domowy i znimgadac.
jak juz bylam z Oliwia w parku to ona mi pisze ze jedzie do nas i ze mam jej przyniesc klucze z mieszkaniabo pod drzwaimi nie bedzie stala, to jej odpze jestem wparku i nei pojde teraz zoliwka domu.
to mi anpisala: ze nie musze isc dod omu tylko mam jej klucze przyniesc, ja mam z parku pol godziny dod omu, jak jestemz mala wozkiem, a dzis mala byla na nogach wiec sporo by nam tozajelo.

tonapisala oburzona do mojego barta smsa ze ja jej klucza nie chce przyniesc i ze oan sei wraca do nich ( tego smsa wyslal do mnie przez pomylke) :))

ja nie zareagowlaam bo uznalam ze nei bede sie znia klocic bo to nie ma sensu.

to ona mi napisala smsa w ktorym przegiela, odp jej ze maja se rozlzoyc lozko u siebei i tam spac, to uznala ze jestm nienormalna,
myslalam ze po klotni z mojm bratem ( byla mega klotnia popoludni), o to ze auto popsute....a on ma remont:) i po tym co jej napislam dzis mam znimi spokoj, ja wchodze do domu ata obrazona siedzi.
wiec jej tylko spokojnie powiedzial ze ma sie hamowac ze slowami i ze od srody nie chce ich tu widziec, a ona mi sie kazala zamknac bo nie wiem co gadam....

ale mnie wkur************ , wiec jej co nieco powiedzialm, dobra przyznam sie ze pozadnie jej nazdalam.
wygadalm sie za ostatnie czasy, wyszlo nawet to ze nie miala czasu odwiedzic taty przez 10 dni w szpitalu.
on mogl stracici oko, a oan musial jechac akurta wtedy po apartat!!!
a ona zadzwnila do mojego barta zema przyjechac dod omu zrbic pozadek, i wtedy nie mialam wyjscia kazalam jej zabierac rzeczy i ja wyrzucilam!!!

nie no zeby ona u mnie zadzila... to juz jest przegiecie!!
ja wiem dziewczyny zeona jest w ciazy, ale przegiela.
palcem nie kiwnie i zadzi!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry