reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ty to się masz olcia--- za dobra jesteś:sorry2: ciekawa jestem czy Ciebie by przygarnęli:sorry2:...
cześć phantas:-)

mykam już na prawdę
jakąś kawusię zaparzę mi oczęta spiące się zdają być i najchętniej w kłębuszek bym się zwinęła:happy:

Ollka jak Ty to wytrzymujesz...

U mnie maluchy już śpią prawie 2 godziny :szok::-D
Ale wczoraj podróżowaliśmy 7 godzin więc pewnie są wykończeni, niech sobie pośpią spokojnie :-p

a by wywołać uśmiech na twarzach samotnych mam kawał, który w sobotę powalił mnie tak strasznie, że śmiałam się pół godziny i płakałam jednocześnie a znajomi myśleli że coś mi się stało

rozmawiają dwie blondynki

- słyszałaś o tym banku Dominet??

- do czego??

Ty to się masz olcia--- za dobra jesteś:sorry2: ciekawa jestem czy Ciebie by przygarnęli:sorry2:...
cześć phantas:-)

mykam już na prawdę
jakąś kawusię zaparzę mi oczęta spiące się zdają być i najchętniej w kłębuszek bym się zwinęła:happy:

Pewnie by nie przygarnęli - tak to przeważnie bywa, wymyśliliby 1000 powodów. Rodzi we wrześniu?? to nie powód by leżeć i nic nie robić. Ja w 9 mc sama cały pokój łącznie z sufitem pomalowałam bo przyszłego tatusia oczywiście nie było
cóż - ma niewychowaną bratową - współczuję w przyszłości jej bratu ;-)

kłębuszek, kłębuszek - oj tez bym się zdrzemnęła bo sie nie wyspałam a poszłam spać po 22 :szok: - dla mnie to prawie że środek dnia:-)

reklama
Ja tez jestem niewyspana, i zmeczona.

Pewnie by nie przygarneli bo podstawowa sprawa maja male mieszkanie...
Ogolnie kiedy jest potrzeba ich pomoc w czymkolwiek nie maja czasu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry