Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiedzcie mi jak to jest ze tatus oliwi ma od maja zasilek z urzedu pracy, a komornik nic o tym nie wie?
i do tego jak sie okazalo pracuje, i jest ubespieczone.
a ja dostalam 39 zl alimentow bo powiedzial komornikowi ze go na wiecej nie stac

Dori trzymam kciuki bardzo mocno,na pewno bedzie wszystko dobrze.tak sobie czytam niektore wasze posty na roznych wątkach i zaczynam dziekowac losowi, ze nie mam slubu z ojcem mojego dziecka. przynajmniej szarpanie sie z rozwodem mam z glowy... ale niestety nie mam z glowy reszty szarpania, chociaz moze wyprzedzam fakty, moze nie bedzie tak zle.
majus bedzie dobrze, na szczescie to komornik z nim sie bije, a nie ty osobiscie.
a ja prosze o trzymanie kciukow. ide dzisiaj do lekarza. mam nadzieje, ze mi sie synus obrocil glowa do dolu. niedawno byl juz w kanale rodnym i pchal sie na swiat, wiec musialam lezec, a zaraz potem sie obrocil glowa do gory, ja zaczelam plamic i tez musialam lezec. "tatus" dzisiaj rano zaproponowal, ze pojdzie z nami, bo chce wiedziec, czy z dzieckiem wszystko ok... ale cos mi sie wydaje, ze po to chce isc, zeby zabrac mi samochod, lekarz, to tylko pretekst, zeby sie spotkac... zobaczymy jak sie bedzie zachowywal
Kochana jak będziesz się budowała to ja chętnie użycze ci swojego doświadczenia i heheheh sama zostaniesz swoim kierownikiem.Wiecie dzwonił niedawno i powiedział,że jak będzie jechał to zzaraz da mi znac.Ja za nim nie mam zamiaru więcej wydzwaniac.Poprostu jeżeli nie zjawi się do poniedziałku jadę do stowarzyszenia konsumentów i niech oni zajmę nieuczciwą firmą i podwykonawcą.Witam i ja,
dziś samotna w pracy bo koleżanka poszła na urlop.
A mi się tak nic nie chce.
ale kawę mrożoną poproszę, bo się firma klimatyzacji nie dorobiła jeszcze
mamoJulci jakbym się kiedyś na dom dorobiła (czyt. w totka wygrała) to Cię sprowadzę i zatrudnię jako szefa budowy ;-).
Niesamowita jesteś.