reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Olisia śpi już od godzinki, mi troszkę net nie działał.
Teraz usiadłam sobie z lapkiem na kolanach, ale nie wiem czy długo wysiedzę.
Mówiłam Wam, że zmiany koloru włosów nie zauważy..... i nie zauważył :-( ech :-(

Eeee tam j@god@ - nie przesadzaj - nie taki straszny

J@god@ - trochę macie staż.... też bym taki chciała. Gdybym się z mężem nie rozwiodła to byłoby już jakieś 14 lat razem a w tym roku byśmy 9 rocznicę obchodzili.
Powiedz, bo chyba się zgubiłam - macie tak duży staż - co Ty w takim razie robisz na samotnych matkach bo Krystiana przecież z mężem masz.

Olisia śpi już od godzinki, mi troszkę net nie działał.
Teraz usiadłam sobie z lapkiem na kolanach, ale nie wiem czy długo wysiedzę.
Mówiłam Wam, że zmiany koloru włosów nie zauważy..... i nie zauważył :-( ech :-(

Eeee tam j@god@ - nie przesadzaj - nie taki straszny

J@god@ - trochę macie staż.... też bym taki chciała. Gdybym się z mężem nie rozwiodła to byłoby już jakieś 14 lat razem a w tym roku byśmy 9 rocznicę obchodzili.
Powiedz, bo chyba się zgubiłam - macie tak duży staż - co Ty w takim razie robisz na samotnych matkach bo Krystiana przecież z mężem masz.

odpowiedziałam gdzie indziej

reklama
agutka ajakie masz teraz na spanie??

mnie obecnie glowa nie boli, ale musialam wziac cos mocniejszego bo myslalamze normalnie mi eksploduje...

Na spanie nie mam,bo te co wczoraj brałam,to jakieś od Mamy dostałam super mocne,które na mnie teraz nie zadziałały. :-( Kupiłam w aptece "AStres",no i zobaczymy. ;-)
Musisz się pytać,co do tych na sen,żeby miały jakiś tam składnik z "piwem" w nazwie. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry