Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agutka a moze kolorowe kwiatki z marcepanu.Zuzia śpi,obiad gotowy,dom sprzątnięty,więc można poBejbibumować.![]()
![]()
U Nas jednak co chwilę kropi.Więc albo będziemy cały dzień siedziały w domku albo pojedziemy do marketu po jakieś zakupy.
Dziewczyny,chcę Zuzi na urodziny upiec sama tort. Czym mogę go pomalować?Wiem,że w sprzedaży są kolorowe polewy,ale co jeszcze?
Karolku,zdrowiej zdrowiej,żeby mamusia się nie martwiła!
No to widze mamuśki,że kawiarenka się zapełnia.W większym gronie kawka lepiej smakuje.Mam murzynka własnej roboty może ktoś ma ochote się poczęstowac?

Agutka a moze kolorowe kwiatki z marcepanu.
A dlaczego? Bo Zuzia je uwielbia!

oj to ja poproszeNo to widze mamuśki,że kawiarenka się zapełnia.W większym gronie kawka lepiej smakuje.Mam murzynka własnej roboty może ktoś ma ochote się poczęstowac?

No faktycznie kwiatki do auta nie pasujaJaaaaaaaaaaa!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Idę w takim razie po kawkę.
Majuś,kwiatki odpadają,bo tort będzie w kształcie auta.A dlaczego? Bo Zuzia je uwielbia!
![]()
![]()
![]()

Mamciu tez bym chetnie zjadla,ale na razie musze uciekac.Zostaw mi kawalek,zjem sobie pozniej:-)No to widze mamuśki,że kawiarenka się zapełnia.W większym gronie kawka lepiej smakuje.Mam murzynka własnej roboty może ktoś ma ochote się poczęstowac?
No faktycznie kwiatki do auta nie pasuja![]()

Agutak to widze ze bedziesz super torcik robila![]()
;-)