reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Agutka znam to aj jakos spac bez Oliwi nie moglam jak do mamy powedrowala spac.
a nad kupnem lozka mysllam juz wczesneij,tylko ajkos odzolyc nie moge kasy, bo ciagle problemyz alimentami

reklama
Agutka znam to aj jakos spac bez Oliwi nie moglam jak do mamy powedrowala spac.
a nad kupnem lozka mysllam juz wczesneij,tylko ajkos odzolyc nie moge kasy, bo ciagle problemyz alimentami

Oleńko,ja też bym nie odłożyła,bo jakim cudem... :-( Dlatego moi Rodzice i Dziadkowie powiedzieli,że się złożą na prezent urodzinowy dla Zuzi,czyli właśnie na łóżko. :-) Ja Jej kupuję wypełnienie pościelowe,no i jak znajdę,to jakiś ładny komplet pościeli,bo moja Kuzynka - Zuzi chrzestna,też się zaoferowała,jeśli chodzi o pościel. :-) Musi mieć na zmianę,hihi. ;-) No i właśnie Ola jest w trakcie poszukiwania poszewek z autami dla swojej Chrześnicy. :-D :tak: :tak: :tak:

no Agutka bo lozko to jest jednak wydatek...
ja zobacze moze przy remoncie uda mi sie jakos kupic to lozko...
albo jak dostane nadplacone alimenty... oj marzenia:))

Oliwka wlasnie zasnela:)
aja mialam przy kompie nie siedziec ale za oknem pada...

Oleńko,moja Kochana Koleżanka z Warszawy,która też sama wychowuje córcię,dała tak Jej na imię. :-D Mała jest 8 dni młodsza od Zuzi. :-D
A ten suwaczek dotyczy mojej Kuzynki - nie samotnej,hehe. ;-)

Agutka wedlug mnie sa ladniejsze imiona niz Mia..
na poczatku mila byc Maja a teraz im sie odmienilo...

wkoncu nie pada, niehc jzu tak zosatnie bo chce isc z mala na spacer

Agutka ostatnio widziałam super pościel w Realu.Fakt droga ale z autami ...Sama kupiłam Julci pościel z Disneya z Kubusiem Puchatkiem..

Mamuś,u nas nie ma Reala. :no: :-( Ale widziałam taką w innych marketach,więc być może jeszcze będzie i znajdą. :tak: :tak: :tak: :-D

Agutka wedlug mnie sa ladniejsze imiona niz Mia..
na poczatku mila byc Maja a teraz im sie odmienilo...

wkoncu nie pada, niehc jzu tak zosatnie bo chce isc z mala na spacer

Skąd oni w ogóle wytrzasnęli te imię? :szok: :-p ;-)

U Nas też się wypogodziło. :-D Zuzia pewnie zaraz wstanie,więc jemy i idziemy z domu,hehe. :laugh2: :-p

Miłego popołudnia! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry