reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dobry wieczor:-)
Z chroba mamy juz prawie(chyba) wygrane temperatura spadla,zjadl juz dzis kolacyjke,ma juz lepszy humor.Mam nadzieje ze juz mija ten paskudny wirus.

znajdziesz inna posciel, a moze byla fajna to faktycznie wtej cienei moze byc wykupiona:))

Mam nadzieję,że była kijowata i niczego nie straciłam,hihihi. ;-) W tygodniu kupię w innym sklepie - nie marketowym,tylko typowo pościelowym. :-)
Oli,a powiedz mi,jak się u Was spisuje ten sedesikowy nocniczek? :sorry2:

Dobry wieczor:-)
Z chroba mamy juz prawie(chyba) wygrane temperatura spadla,zjadl juz dzis kolacyjke,ma juz lepszy humor.Mam nadzieje ze juz mija ten paskudny wirus.

Nooo,to super! :-) Dzielny Karolek szybko zwalcza chorobę! :tak: :tak: :tak:

Agutka spisuje sie na tyle ze Oliwka na nim siada, zamkneitym oczywiscie:)
ale dla niej to juz duzo bo na normalnym nocniku nawet nie siadala.

bardziej to ja ucieszyly baloniki ktore do niego byly:))

Mam nadzieję,że była kijowata i niczego nie straciłam,hihihi. ;-) W tygodniu kupię w innym sklepie - nie marketowym,tylko typowo pościelowym. :-)
Oli,a powiedz mi,jak się u Was spisuje ten sedesikowy nocniczek? :sorry2:

Nooo,to super! :-) Dzielny Karolek szybko zwalcza chorobę! :tak: :tak: :tak:
Agutka albo antybiotyk robi swoje.Jak tylko porzadnie wyzdrowieje dam go zaszczepic.Nie dosc ze choroba go wymeczy to jeszcze leki zrobia swoje.

Agutka spisuje sie na tyle ze Oliwka na nim siada, zamkneitym oczywiscie:)
ale dla niej to juz duzo bo na normalnym nocniku nawet nie siadala.

bardziej to ja ucieszyly baloniki ktore do niego byly:))

Hahaha,dobre i to. :-D Zuzia siada na otwartym. :-p I siedzi i siedzi... Ale na tym się kończy Jej przygoda z nocnikiem. :baffled: Lepiej nasikać obok - na podłogę. :baffled: :laugh2: :-D :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry