Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)dziewczyny jestescie naprawde wspaniale, ale my bez satzu damy sobie rade, a za rok za przedszkole zaplace mneij i bedzie ok.
a staz mi nie ucieknie... i mam nadzieje ze trafi sie ciekawszy.
)

i humorek mam odpowiedni

czyli pewne już lata za mną, ugruntowana pozycja zawodowa - przynajmniej finansowo jestem niezależna. Ale jak wiadomo wszystko ma swoje plusy i minusy - minusem są zmarszczki
tego wieku. 

Własnie dzisiaj smielismy się w biurze, dlaczego mowi się być albo mieć ?;-) przecież o wiele lepiej brzmi BYĆ I MIEĆ 

to tylko ja jestem taka głupia i boję się sama gdzieś jechać
ale ten rok był ostatnim takim rokiem
w przyszłym roku zabieram dzieci i mam w nosie że karte będę spłacać przez kolejne 2 lata
skoro pan tatuś może robić długi to czemu niby ja nie moge
taka będę a co![]()

no coś Ty, własną kartę obciążać!!!!! lepiej zaplanuj sobie wydatki, a zawczasu się zabezpiecz przed małżem rodzielnoscią majątkową. E tam, nie ma czego się bać, tym bardziej masz starsze dzieciaki już w całkiem przyzwoitym wieku. A i tak najlepiej się wychodzi, gdy jedzie kilka osób, ja już mam zgraną paczkę do wyjazdów, to teraz naprawdę wychodzi to całkiem normalnie.
liczy się ilość osobników.