reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzieeeeeeeeeeń dobry bardzo! :-D :-) :-D

No dzisiaj obudziłam się trochę później,bo o ... 6. :-p :-D Ale wiecie,co? Wyspałam się na maxa! No i mam energii tyle,że na pewno starczy na cały dzień,hihi! :laugh2: :-D
Za oknem szaro - buro,ale jakoś mnie to nie rusza. :-p We mnie świeci słonko i to mnie cieszy najbardziej,a nie jakaś tam pogoda za oknem. :-D

a co takiego się dzieje ?? ;-);-);-)
agutka - pewnie masz motylki w brzuchu :-) fajne są prawda?? :-)

Ło matko,Phantas! Te motylki są rewelacyjne! NAJLEPSZE! A G. jakie ma,hihi! :-D Czasami,to aż Go podrzuca,tak mu w środku szaleją,haha. :laugh2: Się porobiło! :laugh2: :-D :-p :laugh2:

Dobra zmykam się ogarnąć. :-D Później do Was zajrzę. :-) No dobra,jakoś wieczorem pewnie. :-p :laugh2:

Miłego dzionka! :-)

Czesc mamuski,
Sorki ze tak wczoraj zniklam,ale jak juz kiedys mowilam jak zaczynam pisac to maly ksiaze daje znaki"mamusiu choc do mnie":sorry2::laugh2:

A teraz patrzy na karuzele w lozeczku i przysypia ale co oczka zamknie to mu sie cos przypomni i nozkami kopie:rofl2:hihi

Agutka milego dzionka;-)i zrób jakies fotki co se chociasz popatrzymy:-p

Dobra lece kawke dopic i chyba jednak marude uspic:dry:

Coś tam płodzę ale nie za bardzo mi wychodzi.

Jak w kilku słowach opisać osobę za którą mogę poświadczyć "nogami i rękami" - jest niesamowita i będzie mi jej brakować. Tak naprawdę stała się częścią naszej rodziny...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry