reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Nie chce mi się przelogowywac, bo siedzę na profilu tato a tylko na chwilkę zaglądnęłam do Was. Tu Tafojka oczywiście:-p
U logopedy tak sobie, w poczekalni czekaliśmy godzinę niepotrzebnie, bo ktoś pomylił godziny:wściekła/y: (nie byłam to ja)
No, ale dało radę.

Dzieci śpią od 19.30 :-)

Agutka cieszę się, że wszystko idzie dobrze. Zasługujesz na szczęście, kochana!

Ollka :happy:
Cześć Basia.J
Zaraz będziemy śpiewać sto lat, sto lat ;-):tak:

reklama
Dobry wieczor :-)

No maluda spi,mamcia ma czas dla siebie:rofl2:
Odstawilam go calkiem od cyca,bo chyba jakies te moje mleko nie takie jest,i wogule malo go jest,ejtam moze wreszcie zejdzie mu ta zoltaczka:tak:

Agutka widze ze kolejny dzionek bardzo milo spedzony;-);-);-)fiu,fiu:rofl2:

Ja bym sie wyspala,ale jak siade do komputera to juz koniec:-D,nawet nie wiem kiedy czas zleci i jest juz polnoc i z szybkiego pojscia spac nic nie wychodzi.

Hahahaha! Skąd ja to znam! :-D Jakby z autopsji...? :confused: :sorry2: :laugh2: :-p

Basiu no masz racje, G skradl nam Agutke z forum:))
ale najwazniejsze ze dziewczyny sa szczesliwe:))

Agutka jak Zuzia??

Oluś,stąd mnie na pewno nie skradnie - nie ma opcji! Będę o Was walczyć,jak lwica,jeśli zajdzie taka potrzeba! :-p :tak: :tak: :tak: :laugh2: A szczęśliwe... Mało powiedziane,hihihi! :-D :tak: :tak: :tak:
Zuzia zasnęła przed 21 - wymęczona popisywaniem przed G. . :-D ;-) :tak: Cudna jest! :tak: :-D :tak:

Dobry wieczor :-)

No maluda spi,mamcia ma czas dla siebie:rofl2:
Odstawilam go calkiem od cyca,bo chyba jakies te moje mleko nie takie jest,i wogule malo go jest,ejtam moze wreszcie zejdzie mu ta zoltaczka:tak:

Agutka widze ze kolejny dzionek bardzo milo spedzony;-);-);-)fiu,fiu:rofl2:

Ojjj i to jeszcze jak miło! :tak: :-D
A z tym odstawieniem,to może i masz rację... Zresztą,sama zobaczysz,jak będzie po butli. ;-)

Nie chce mi się przelogowywac, bo siedzę na profilu tato a tylko na chwilkę zaglądnęłam do Was. Tu Tafojka oczywiście:-p
U logopedy tak sobie, w poczekalni czekaliśmy godzinę niepotrzebnie, bo ktoś pomylił godziny:wściekła/y: (nie byłam to ja)
No, ale dało radę.

Dzieci śpią od 19.30 :-)

Agutka cieszę się, że wszystko idzie dobrze. Zasługujesz na szczęście, kochana!

Ollka :happy:
Cześć Basia.J
Zaraz będziemy śpiewać sto lat, sto lat ;-):tak:

Justyś,najważniejsze,że w ogóle udało Wam się "zaliczyć" tego logopedę. :tak: A za te życzenia szczęścia,to (nie) DZIĘKUJĘ!!! :-) :-) :-)

Olka kawka obowiazkowo,bez tego tez bym nie funkcjonowala:tak::-)

Hehehehe,chyba,jak większość Nas tutaj. :-p :-D

Basiu - nie znają, bo nie byli u mnie razem odkąd rozstałam się z dawcą, ale nie wynikało to z tego, że z nim nie jestem - tak jakoś po prostu wyszło. Oni mieli ogromne małżeńskie problemy, też się rozstawali, ale już są razem. I jak się z nimi widziałam , to zawsze tak jakoś osobno. A ostatnio się dowiedziałam że znów są razem więc powiedziałam żeby wpadli do mnie :-)

Ja już sobie wyobrażam, jak agutka teraz wygląda - cała promienieje :-D

Jak wspominałam, jutro przyjeżdża P. więc poszłam się przysolarzyć :-) jemu oczywiście nie mówię bo za każdym razem gdy powiedziałam to było "tak, pracujesz nad tym swoim rakiem skóry" :tak: ale opalone ciałko mu się podoba :tak:;-)
tym bardziej że sam nie jest opalony więc taki fajny kontraścik jest

Olisia śpi już od 20.15 :-) Jak zawsze, no czasem ma poślizg i idzie spać o 20.30, a już wyjątkowo rzadko o 21. Tak więc z tym jej spaniem to ja mam dobrze :-)

Spać mi się chce.

Dzisiaj obudziłam się o 5 rano :szok: i byłam wyspana, poleżałam troszkę, potem wstałam poćwiczyłam sobie :-) - wariatka o 5.30 :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry