reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja dzwonilam do komorniak zeby go ponaglic z tymi papierami.. ale oni maja czas:)
Olka masz racje oni zawsze maja czas:tak:.
Ja bylam wczoraj u komornika bo cos nagle przestal kase przysylac i dowiedzalam sie ze moj ex juz nie pracuje,a komornik narazie nie wie czy ma inna prace podjeta.Nie zdziwie sie jak moj ex zacznie gdzies na czarno pracowac,ale znajac jego to pewnie nigdzie nie pracuje i ma wszystko w du.....

reklama
...ale zazdrosze Agutce,tez chcialabym przezyc jeszcze raz takie chwile,no bo teraz to juz tak jakos oschle jest:dry:czulosci brak i wogule a kobieta tego potrzebuje:-(ach zeby tak moj D.byl troche romantyczny,tak jak na poczatku:rofl2:,a nie tylko narzekal:baffled:
A moze jakis romans:confused::rofl2:hihi:-p
noooooooooo
ja też zazdroszcze:tak:

hehe basia tez jestem ciekawa:tak:---tez najchętniej puscialaby dzieciary na spacer---ale teraz jakies inne czasy i inne dzieci---miedzy moimi dzieciakami a mną a moją siostrą jest taka sama różnica wieku---ale ja jakoś więcej obowiązków mialam iczlowiek jakiś spokojniejszy byl--- bo i na spacer wyszlam z wozkiem i po zakupy i autobusem jezdzilam--- a tej mojej sierotce tak bym nie dala:sorry2:-----fiu fiu a jeszcze jazda w miacho---przeciez by mi się zgubila:laugh2:

obiad zrobiony:sorry2: kopytka, kiełbaska zasmazana z cebulką i kapustka smazona z pieczarkami i suszonymi śliwkami - może być:sorry2:

no to i ja się przyznam że zazdroszczę :tak::tak::tak::tak:

i pocieszam się że na każdego przyjdzie pora :sorry2:
no co pomarzyć zawsze można :rofl2:

a swoją drogą patrzcie jakie życie jest nieobliczalne
taki zwykły kurs i......

OLA może warto na ten staż iść i poznać jakiegoś samotnego tatusia ;-)

A czemu tylko pomazyc,skoro mezowie nie umieja sie nami zajac to trzeba poszukac czegos innego,wkoncu kazdy jest czlowiekiem,a zycie nie polega tylko na siedzieniu w domu i sluchaniu jaki ja jestem zmeczony:dry:a my to niby nie,tylko ze jak by od czasu do czasu przytulil,pocalowal to i zycie by bylo latwiejsze :-(

Ach dobrze ze mozemy sobie chociasz tu ponarzekac:tak:;-)

ja już mu nawet nie narzekam :sorry2:

a na obiad będziemy mieć kluski z serem :tak:

a muszę się Wam pochwalić że od tygodnia nie gotuję obiadów
robi to Paulina
samodzielnie *prawie*:-p
i było juz spagetti,schabowe, mielone , zapiekanka serowa ,i kotlety z piersi kury :tak:
dumna jestem :tak:

tak, rak, ja tak jak Basia - tutaj nie narzekam :-) robię to gdzie indziej ;-)

a ja dzisiaj bigosik odmroziłam. Mniam, zapomniałam już jaki dobry mi wyszedł ;-);-)

Aaaa, P. jutro wraca i może się zobaczymy. Jeszcze nie wiem czy na pewno, bo ja się umówiłam ze znajomymi (przychodzą do mnie na winko lub kawkę) a on też tam ma coś do załatwienia. No i nie wiem czy jak mu powiem, że mam gości to czy przyjedzie.
Cały czas podżeram

reklama
może myśli że jak dostaniesz zaliczkę alimentacyjną to on nie będzie miał długu
hahahahhaahhahahhaa
ha,Basiu masz racje teraz chyba co drugi malo inteligentny ex uwaza ze zaliczka to dla nich rozwiazanie.
moj usilnie szuka pracy na czarno juz od stycznia i co mu nie wychodzi:tak:
ale ja i tak kompeltuje papiery na zaliczke i skladam,wkoncu nie bede czekac na te nibya leimnty ktore dosatje od komornika.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry