reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Papa Ola,ucałuj Oliwcię. :tak: ;-)

Ja właśnie wysłałam CV i LM i pewnie też niedługo ucieknę do wyrka. ;-) Ale to za chwilę. :tak:

No,a jutro idę do onkologa. :baffled:
a po co do onkologa idziesz???
ja posprzatalam
ja wieczorem piatek i sobote na okraglo srzatalam
malej wszystko posegregowalam,lacznie z zabawkami
starymi ubraniami i rzeczmi na gorze regalu i do tego z usmiechem na twarzamy
ja tez lubie posprzatam sobie,aby wszystko bylo slicznie:-D:laugh2:chyba jakias polpedentka ze mnie,bo jak mi sie nie chce czasem to sie nie rusze leniwiec pospolitus hihihi

Cześc mamuśki.Witam póżnym wieczorkiem po długiej nieobecności.Dopiero znalazłazam chwilke na kompa.Jestem już po przeprowadzce,W końcu na SWOIM MIESZKANKU - NARESZCIE.

Dobry wieczór i od razu dobranoc.
Chciałam życzyć spokojnej nocy.:-p

Mamo Julci cieszę się bardzo, że już jesteście w domku!
Czekamy na zdjęcia!

Uciekam, bo już późno
:cool2::-p

Ps. Chwalę się nowym avatarem:rofl2:

a po co do onkologa idziesz???

Bo jakiś czas temu bolały mnie piersi strasznie,no i ginekolog powiedział,żebym dla własnego spokoju wybrała się do tego lekarza,szczególnie,że mojego Taty mama zmarła na raka piersi. :baffled: :zawstydzona/y:

Cześc mamuśki.Witam póżnym wieczorkiem po długiej nieobecności.Dopiero znalazłazam chwilke na kompa.Jestem już po przeprowadzce,W końcu na SWOIM MIESZKANKU - NARESZCIE.

Cześć Mamuśka! Super,że w końcu do nas zajrzałaś! No,a teraz czekamy na fotki nowego mieszkanka. :tak:

reklama
Agutka powiem ci ze zbytnio sie tym nie przejoł,chyba mu za bardzo te z cyca nie smakowalo:sorry2:a po drugie tam sie musial na ciagnac a przy butli nie bardzo:-p
No wlasnie po co do onkologa?????

Mamo Julci super ze juz na nowym:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry