Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agutka powiem ci ze zbytnio sie tym nie przejoł,chyba mu za bardzo te z cyca nie smakowaloa po drugie tam sie musial na ciagnac a przy butli nie bardzo
![]()

Agutka masz racje sprawdz dla swietego spokoju,ale napewno nic tam nie ma;-)
Ale i tak stresa też mam.

Dobry wieczor w koncu dotarlam dzis ciagle wszyscy cos chca odemnie co za dzien.
Agutka wygodnis to on jest a taki czarodziej,jak cos mu nie pasi to ło matko trrorysta jak nic,ale w sekundzie zaczyna sie smiac i juz jest ok![]()

Obiecuję fotki mieszkanka w najbliższym czasie.Powiem szczerze miałam dosyc remontu i przeprowadzki.Jestem tym bardzo zmęczona ale ciesze się że jestem w końcu na swoim..
),więc jeszcze troszkę poczekamy,hehe. ;-)Ale to jest w nich najlepszecos zbroic,potem wstydliwy usmiech i jak tu sie gniewac na takiego slodziaka
![]()

Bo jakiś czas temu bolały mnie piersi strasznie,no i ginekolog powiedział,żebym dla własnego spokoju wybrała się do tego lekarza,szczególnie,że mojego Taty mama zmarła na raka piersi.![]()
![]()
,moze to jakes zaburzenia hormonalne.