czechow
Fanka BB :)
cześć
A czemu mała nie ma spania?
O kurcze,ale dziwne zwyczaje panują w tym przedszkolu.![]()
![]()
Nie ma spanie bo przedszkole nie zakłada że dzieci mają spać. Ciekawe jest to że jak się pytałam o leżakowanie to tak oczywiście ale w praniu okazało się że nie ma - po obiedzie jest czytanie bajki. Jak dziecko zaśnie to przykryją kocem ale nie ma wydzielonego miejsca w pokoju zabaw więc do tej pory małej się nie udało zasnąć i nie być zdeptaną.
Przedszkole jest super - poza tym jednym punktem jest naprawdę świetne ale kurcze blade mała jest niedozniesienia - marudna, płaczliwa - np. wczoraj chciała kupe na spacerze okej nie ma sprawy ale ona chciała kupę na środku placu zabaw - powiedziałam nie to zrobiła mi histerię uciekając z majtkami + spodniami wokół kostek oczywiście się przewróciła i ryk gotowy - wyła całą drogę do domu i pod koniec zasnęła na kanapie w domu - o 19.00 - kiedy ją kładliśmy do łóżka to się obudziła z rykiem bo jej adidasy zdejmowaliśmy a ona chce w nich spać - wyła całą kąpiel i usypianie - normalnie wariatkowo.
Mała nigdy nie była śpiochem ale potrzebuje godziny snu w ciągu dnia a go nie ma - nie wiem ile czasu jej zajmie przestawienie się i czy w ogóle ma to jakikolwiek sens....do dupy....jeszcze ta pogoda..