reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

fiu fiu fiu...

Szkoła - może się jeszcze zmieni - a jeśli nie to może pomyśl o zmianie szkoły.. Ile ci jeszcze zostało może przetrzymaj i poprostu dla papierka zostań??

Eks- spytałaś czego chce?? Może się wtedy wyda o co mu naprawdę chodzi??

reklama
Zostaly mi jeszcze 2 lata :-/...

A eks... Twierdzi ze zle wybral, ze nie kocha tamtej, i tak woli mnie bo to ze mna chce ukladac sobie zycie :-/... Kij mu w oko juz tym wymiotuje :-/

Zdal sobie sprawe, ze panienka ktora wzial ma rece przyrosniete do tylka i do kompa :-/...
Kiedys bylam u niego, tona kurzu w garnkach na kuchence, jej buty w kuchni w jednej wielkiej kupie, parapet w kosmetykach, w pokoju sterta ciuchow na srodku pokoju i kolejna sterta butow... :-/...
Puste to takie ze sie w pale nie miesci... On jej nie wywali bo sie boi reakcji ZAKOCHANEJ W NIEJ RODZINKI, a ona sie nie wyprowadzi, bo wstyd jej wrocic do rodzicow (laska sama mi sie przyznala ze nawet nie spia w jednym pokoju), do tego jej rodzice kupili im wszystkie sprzety kuchenne i sprowadzili z wroclawia :-/... czyli prawie 400 km

Przez kilka miesiecy jak mieszkal sam, to mieszkanie lsnilo :-/... teraz syf, kila i mogila... Ten cale dnie w pracy a ona nie robi nic :-/

witam

dopiero teraz tu zaglądam, bo mi system naprawili i musiałam w pracy ponadrabiać :-( całą moją pracę, którą robiłam w ubiegłym tygodniu musiałam wywalić i robić wszystko od początku. :-(
Wieczorkiem mnie nie było przy kompie - hmm... zgadnijcie dlaczego :-)

Olisi w przedszkolu bardzo się podoba, dzisiaj biegła tam z takim samym zapałem jak wczoraj, a wczoraj to w ogóle nie chciała stamtąd wychodzić :-)

Witam nową koleżankę

czechow - czytałam o tym przedszkolu - dziwne, w tym co chodzi Olisia dzieci przestają leżakować dopiero w starszej grupie.

Czesc kobietki:tak:

Dotarłem wreszcie,dzisiaj sobie poszliśmy z synusiem do 8,30:happy::happy::happy:,wczoraj byla zmiana mleka i jest rewelacja,ale jestem wypoczęta:tak:

Agutka trzymam kciuki,i czekamy na wiadomosci.A no i super ze G.poszedł z Toba zawsze raźniej,ach miec takiego faceta....szkoda ze ich tak malo jest na tym swiecie;-);-);-)he he

Cara witamy:-)

Czechow przerąbane z tym spaniem,moze warto porozmawiac z dyrekcją,bo nie wierze ze zadne inne dziecko nie potrzebuje snu w dzien:no:

W zeszlym roku nie otworzyli mojego kierunku, wiec poszlam na inny - ktory mial byc zwiazany z moim profilem z liceum - zarzadzanie informacja.... I co?! Studiuje cos o firmach, marketing, statystyka(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) i przedmioty ktore WOGOLE mnie nie interesuja...
Chciala bym w tym roku isc do pracy, a od przyszlego pedagogika albo informacja naukowa i blibliotekoznastwo w poznaniu... Moze przez ten rok pracujac bym oddala rodzicom ta kase ktora juz wylozyli za ten pierwszy rok?

!!!!

uffffffff trochę się obrobiłam z pracką .
Cara< jeżeli zostały Tobie tylko dwa lata - nie rezygnuj. Skoncz najpierw jedno, jeżeli nie jest to zupełnie to, co Tobie się podoba, to lepiej weź drugi fakultet, albo....... po skonczeniu tego pierwszego kierunku, zacznij drugi. Z własnego doswiadczenia Ci podpowiadam. Ewentualnie, możesz zrobic inny wist, przeniesienie na inny fakultet, ale tam aby tracic roku, i zdając egzaminy z tych przedmitów, których nie miałaś na swoim kierunku. Wiesz, czasem człowiek uczy się, wydaje się całkiem niepotrzebnych rzeczy, a potem nagle okazuje się, że w życiu się przydają. Sorry, że się wtrącam, ale mam juz swoje lata, i trochę doswiadczenia zyciowego. Kilkanascie lat temu, gdyby mi ktoś powiedział, że będę miała coś do czynienia z cyferkami, ( ja- typowy humanista:-D:-D:-D) puknęłabym się w czółko. A życie napisało mi taki a nie inny scenariusz, i to co myslałam, że do życia zupelnie mi nie będzie potrzebne, daje mi utrzymanie :-D:-D
Wiadomosci, nigdy nie za mało.:-p

reklama
czechow, jak będę miała szczescie, to może juz w następnym tygodniu będę gdzies leżała do góry brzuszkiem ;-):-D:-D:-D
tiaaaaaaaaaaa ten nowy kot mi też na razie się podoba :-p:-D:-D:-D

phantas ( cześc duszku - phantom :-p) ;-):-D:-D

Niunia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry