reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

o wojsku też Ci nie pomogę. Ale postrasz go że jak on przestanie Ci płacić to zaczniesz domagać się alimentów od jego rodziców - bo tak też można - więc niech nie będzie taki mądry. I nie zgadzaj sie na jego propozycję bo on na Ciebie i dziecko dostanie dużo więcej niż Tobie da (wydaje mi się że z 1500, ale mogę coś zmyślać :-))

tafojka - Ty to mnie rozwalasz z tymi obiadami :-)

reklama
No a my wrocilismy z badan okresowych na 3 miesiace,no i moj synek wazy 7450:szok:masakra ale ma 64cm to az tak zle nie jest:tak:

Czechow buziaki dla Gabi;-)

A z ta zabawa w nocy to mu sie tylko dzisiaj tak przydarzylo bo wczoraj nie spal pod wieczor i go zmoglo juz o 20 a tak jak normalnie zasypia po 21 to spi cala noc,takze chyba nie bedzie w chodziku wojowal,:baffled:

Tofojka ja tez czasami gotuje dwa obiady:baffled:dzisiaj D. ma golonke w sosie chrzanowym,a ja fasolke szparagowa i kotleciki z kurczaka:-pbo sie odchudzam przed chrzcinami:rofl2:

ta daaaa!

witam po dluzszej nieobecnosci, na szczescie uzasadnionej i usprawiedliwionej :)

nie poczytam sobie dzisiaj, bo moj Fąfliś jest lew salonowy, on robi za dusze ja towarzystwa :) czytaj musze leciec go zabawiac.

mega mega mega sie za wami stesknilam. nie wiem kiedy znajde czas, zeby nadrobic zalegloscina BB.

PS. ALE SŁODZIAK Z TEGO MOJEGO BRUNO :) ŻADEN FACET NIE MA U MNIE JUŻ NAJMNIEJSZYCH SZANS :)

reklama
Ja pszepraszam co tu tak pusto:szok::confused:

Dori witaj,Jak sie czujesz?No i jak Bruno?Moj synek tez jest najprzystojniejszy:laugh2::-pa co:rofl2:

Maluda tez juz spi,bo popoludniu jakos nie mial ochoty spac:dry:a to oznacza kolejna wesołą noc:sorry2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry