reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam :-)
Jakiś czas temu się witałam jako samotna mauśka, nie miałam neta więc miałam przymusowy urlop od bb ;)

czy mogę powrócić na łono samotnych rodziców...?

Niestety... ja zaczynam przeżywać mały kryzys w związku z samodzielnym wychowywaniem Kuby:-p

Ostatnia edycja:
hej laski.
ja dzisiaj od rana juz musze zasuwac ze sprzataniem i takimi pierdolami,bo wieczorem przyjezdza M brat i jeszcze jakis kolega i zostaja u nas do niedzieli:wściekła/y::angry::szok:
czyli musze szykowac jedzenia dla trzech byków którzy potrafia niezle zjesc...
wcale mi sie to nie podoba,ale musimy sie odwdzieczyc bo jakis czas temu to my bylismy u nich na weekend,tyle ze brat M zamawial jedzenie na wynos,a ja musze im zrobic:baffled:

a Zosia wprawia mnie w wielki podziw,bo juz zasnela i to sama:-p mleczko pije 2 razy dziennie po okolo 200 ml, to chyba dobrze???:dry:

:cool2:

Dzien dobry:-),wczoraj poszlam spac razem z Karolem wieczorem myslalam ze padne z bolu,wczoraj nic nie bylo widac ala ja dzis zajrzalam w buzie to mam dziaslo rozerwane,spuchle jak bym dostala w twarz dobrze ze juz tak nie boli.Jedno wiem napewno wiecej do niej nie pojde ona jest naprawde dentysta sadysta,wole zaplacic i isc prywatnie.

Swieto!!! Mały mimo nocnego jeczenia spal jak zabity...
do 6 rano... :-/... Wiec gdzies o 11 bede musiala go uspic bo inaczej nie wytrzyma calego dnia...

Ja mialam dzisiaj okropny sen... No czesciowo okropny ;-).... Byłam w ciazy (to ta milutka czesc) i wyczekiwalam coreczki.... :-)... Bylam u lekarza, i ta do mnie ze obecna laska M tez urodzila coreczke... :-/... problem w tym ze on byl tatusiem tez mojego babelka :-/... Obudzilam sie przerazona!!!!!

No i @ przyszla :D:D:D:D:D:D:D

reklama
Hehehe no ale mialam slodki brzusio :-)....
Chyba gdzies podswiadomie brakuje mi tego stanu :-)...
No i chciala bym moc po porodzie przytulic swoje dziecko predzej niz po miesiacu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry