natka86
mamusia Zosieńki
Zdaje sie ze czesc z was juz nie jest tak smaotnym rodzicemmam racje?
ja juz nie jestem sama

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdaje sie ze czesc z was juz nie jest tak smaotnym rodzicemmam racje?

majus musielismy zabrac zosie bo tesciowa nie chciala z nia zostac- kretynka jedna![]()
teraz mamy ciche godziny, wiec tez mam czas na bb;-)
nikt nie mówił, że będzie idealnie;-);-);-)![]()

boje sie, ze to co, jak, czuje sie teraz przerodzi sie w depresje poporodowa, a wtedy...
wiem, byc moze przesadzam, wyolbrzymiam, panikuje, uzalam sie... - tylko trudno byc silnym i racjonalnym z pokiereszowanym sercem, glowa napchana strachem, hormonami ciazowymi (ktore nawet szczesliwa w zwiazku kobiete potrafia doprowadzic do lez) i swiadomoscia odpowiedzialnosci za najwazniejsza istote w zyciu...
Uffff,dotarłam,hehehehe.![]()
No,co.
Musiałam się nacieszyć Moją Dwójeczką.
![]()
![]()
O masakra,ale jestem PRZESZCZĘŚLIWA!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hehehe,a co tu dużo mówić.Kochamy,jesteśmy kochane... Żyć nie umierać!!!
![]()
![]()
![]()
SŁODKOŚCI!!!![]()
![]()
:-)
:-)Moj Kacperek jeszcze jest maluski,ale ja juz wiem ze jak podrosnie to da mi popalic
A wogule to musze sie wam pochwalic,moj trzy miesieczny synek zaczyna podnosic sie do siadu-sam,.musze na niego ciagle patrzec bo kombinuje jak moze zeby sie tylko podniesczdolniacha
![]()
Aaaa,Phantas,czekam na przepis,jak dokładnie robiłaś te skrzydełka!!! :-)![]()
![]()
Witam :-)
Jakiś czas temu się witałam jako samotna mauśka, nie miałam neta więc miałam przymusowy urlop od bb
czy mogę powrócić na łono samotnych rodziców...?
Niestety... ja zaczynam przeżywać mały kryzys w związku z samodzielnym wychowywaniem Kuby![]()
Dzien dobry:-),wczoraj poszlam spac razem z Karolem wieczorem myslalam ze padne z bolu,wczoraj nic nie bylo widac ala ja dzis zajrzalam w buzie to mam dziaslo rozerwane,spuchle jak bym dostala w twarz dobrze ze juz tak nie boli.Jedno wiem napewno wiecej do niej nie pojde ona jest naprawde dentysta sadysta,wole zaplacic i isc prywatnie.
To zbyt ulomne zeby zrozumiec ze dziecko to odczuje po swojemu :-/... Niestety juz kiedys mi urzadzil awanture (nie bylismy wtedy ze soba) jak wracalismy od lekarza z malym (rok temu) wwiec do domu przynioslam zaryczane i roztrzesione dziecko :-/....
Szkoda nawet sie pewnie nie wybawiliscie z dzieckiem.majus musielismy zabrac zosie bo tesciowa nie chciala z nia zostac- kretynka jedna![]()

jak sie bawiliscie na weselu?

i właśnie dlatego od 15 lat chodzę prywatnie do stomatologa. U mojego zasypiam na fotelu bo jest taki delikatny :-) nawet zastrzyku znieczulającego nie czuję :-)
,to byl pierwszy i ostatni raz u panstwowego dentysty.