Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szczerze powiem to ja tez nie....

Obiad się ugotował,Zuzia nadal śpi,a ja siedzę i mulę... No i tęskno mi za G.,bo nie widziałam Go od wczoraj od 21.
Wariatka!

szczerze powiem to ja tez nie....
agutka sie zakochała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiecie na piatkowy post chyba malo kto zwraca uwage.

Oj jeszcze nie raz zaliczy upadek.Karol mial pelno siniakow,ale zbyt dziko do tego podchodzil.Pamietam jak juz chodzil i gdy sie rozpedzil,a nie wiedzial jak sie zatrzymac no i uderzyl w drzwia moje popoludnia z córeczka sa zawsze wspaniale, teraz jest na etapie wstawania przy łóżku i wiecie co ona chciala zrobic... trzymala sie mojego łózka i obok stoi stolik pod tv i jedna reka trzymala tego łóżka a druga stolik i nie wiedziala co zrobic i w koncu puscila sie łózka i upadla![]()
.a moje popoludnia z córeczka sa zawsze wspaniale, teraz jest na etapie wstawania przy łóżku i wiecie co ona chciala zrobic... trzymala sie mojego łózka i obok stoi stolik pod tv i jedna reka trzymala tego łóżka a druga stolik i nie wiedziala co zrobic i w koncu puscila sie łózka i upadla![]()