reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a juz posprzatalam,obiad gotowy i teraz gadam z synkiem czytaj on gada a ja nic nie rozumiem:laugh2::-p

Ja tez mam dzisiaj kielbaske na obiad:zawstydzona/y:a tam :-pi mizerje:rofl2:hehe

Natka ta Twoja Zosia to zdolniacha jest,niedlugo bedziesz jagonic po domu:laugh2:heh

Cara nie przesadzaj z tym odstraszaniem bierz przyklad z Agutki:tak:

reklama
Myslałam... Ale panna z dzieckiem dziala odstraszajaco :-/
Panna z dzieckiem nie dziala odstraszajaco tylko poprostu na takich trafilas facetow bojazliwych.To co ja mam powiedziec w przyszlosci bede rozwodka z dzieckiem,a do konca zycia nie mam zamiaru byc sama,ale puki co dobrze mi w tym stanie.Np moja znajoma ma dwujke dzieci i na sile szuka faceta gdzie popadnie bo nie chce byc sama i trafia na takich co zamiast mozgu maja siano i zawsze cierpi.Czasami lepiej nie szukac,a milosc sama zapuka do drzwi.

M mi zmowu jeczy ze pieniedzy nie ma, bo reszte wyplaty oddal matce :-/...
A jego natalka dupy do roboty nie ruszy bo na jej potrzeby ona kase ma :-/...
A CO MNIE TO KUZWA OBCHODZI!!!! Mogl miec dobrze to niech teraz sobie cierpi!!!

A co do tych facetow na ktorych trafialam - jeden mi powiedzial wprost - po co komu laska z "bagazem" skoro mozna znalesc bez i miec swoje dzieci :-/..

reklama
witam wieczorkiem :-)

Olisia już śpi wiec ja usiadłam na kanapie, lapka na kolanach, gwiezdne wojny w tv, jest piątek wieczór więc chyba sobie lampkę winka naleję.
P pracuje w domu przy kompie :-( więc niestety piątkowy wieczór spędzę bez niego, ale za to w bardzo miłym Waszym towarzystwie :-) (dobra jestem co :tak:)

Byłam u stomatologa (kolega P.) będzie mi wymieniał dwójkę. Dzisiaj wziął ściągnął starą koronkę, zrobił odcisk i za półtora tygodnia będzie nowa, do tego miałam ciut ukruszoną dwójkę po przeciwnej stronie (normalny człowiek nawet by tego nie zauważył) i też mi zrobił. Ma odjazdową asystentkę, w pięć minut wiedziałam co aktualnie dzieje się w jej życiu :-) i nawet odpowiadać nie mogłam.

A co do tych facetow na ktorych trafialam - jeden mi powiedzial wprost - po co komu laska z "bagazem" skoro mozna znalesc bez i miec swoje dzieci :-/..

cara - nawet nie przytaczaj takich słów.... ręce opadają..... z kim Ty się zadajesz? - bez obrazy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry