reklama
to mamy to samo. Ja ciasto rozdaję wszystkim wokoło :-). Z jedzeniem też tak mam, niby dobrze gotuję (ach ta skromność) ale gotuje dla innych a nie dla siebie, bo nie lubię jeść tego co ugotowałam
Poza tym ja tam mogę na samym suchym prowiancie żyć
Obiadki w domku tylko dla młodej robię. No teraz jeszcze czasem coś dla P przyrządzę ;-);-);-)

Ja się na grzybach nie znam. Za to moja mama ze swoim mężem to zapaleni grzybiarze, więc oni zbierają, myją, suszą, a ja przychodzę po gotowe. :-) Co prawda jej mąż ostatnio mi zapowiedział że nie dostanę żadnych grzybków jeśli choć raz nie pojadę z nimi, no ale pół godziny później wyszłam od nich z reklamówką ususzonych :-):-):-)
Ach, a chciałam nadmienić, że grzyby to ja uwielbiam, zjem chyba wszystko co jest z grzybami :-)
Ach, a chciałam nadmienić, że grzyby to ja uwielbiam, zjem chyba wszystko co jest z grzybami :-)
Idę już umyć kubeczek i miseczkę po sobie (bo coś nie ufam tej pani co nam sprząta ;-) ), jakieś siusiu i do domku.
Pewnie pierwsze co zrobię po wejściu to odpalę kompa i zobaczę co naskrobałyście :-) - ach to BabyBoomowe uzależnienie.
Jedynym ratunkiem dla mnie jest P. ;-);-)ale on tego nie wie :-):-)
Pewnie pierwsze co zrobię po wejściu to odpalę kompa i zobaczę co naskrobałyście :-) - ach to BabyBoomowe uzależnienie.
Jedynym ratunkiem dla mnie jest P. ;-);-)ale on tego nie wie :-):-)
Cześc mamuśki witam dopiero teraz.Byliśmy dzisiaj na grzybach .Nazbieraliśmy 2 wiaderka więc trzeba było je wyczyści,ale już po robocie.Jutro sosik grzybowy.Reszta grzybków do suszenia
Mniam....poproszę suszonych ;-P
natka86
mamusia Zosieńki
dziewczyny wiecie jakie pychotki mamy na obiad.......
brokuly po cygansku,ziemniaki i gyros
brokuly po cygansku,ziemniaki i gyros

reklama