reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc majus:-)
czesc phantas--- no to wysylam sliwy ale się wpraszam na ciacho :-pbo ja sama jak robię to mi pozniej się nie chce tego jeść:sorry2:

reklama
to mamy to samo. Ja ciasto rozdaję wszystkim wokoło :-). Z jedzeniem też tak mam, niby dobrze gotuję (ach ta skromność) ale gotuje dla innych a nie dla siebie, bo nie lubię jeść tego co ugotowałam :baffled: Poza tym ja tam mogę na samym suchym prowiancie żyć :tak: Obiadki w domku tylko dla młodej robię. No teraz jeszcze czasem coś dla P przyrządzę ;-);-);-)

Cześc mamuśki witam dopiero teraz.Byliśmy dzisiaj na grzybach .Nazbieraliśmy 2 wiaderka więc trzeba było je wyczyści,ale już po robocie.Jutro sosik grzybowy.Reszta grzybków do suszenia

Ja się na grzybach nie znam. Za to moja mama ze swoim mężem to zapaleni grzybiarze, więc oni zbierają, myją, suszą, a ja przychodzę po gotowe. :-) Co prawda jej mąż ostatnio mi zapowiedział że nie dostanę żadnych grzybków jeśli choć raz nie pojadę z nimi, no ale pół godziny później wyszłam od nich z reklamówką ususzonych :-):-):-)
Ach, a chciałam nadmienić, że grzyby to ja uwielbiam, zjem chyba wszystko co jest z grzybami :-)

Idę już umyć kubeczek i miseczkę po sobie (bo coś nie ufam tej pani co nam sprząta ;-) ), jakieś siusiu i do domku.
Pewnie pierwsze co zrobię po wejściu to odpalę kompa i zobaczę co naskrobałyście :-) - ach to BabyBoomowe uzależnienie.

Jedynym ratunkiem dla mnie jest P.
;-);-)ale on tego nie wie :-):-)

reklama
Do góry