reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

olka niektóre teściowe czepiają się do dziewczyn, a same nic nie potrafią. Ojej przecież i ja kiedyś będę tesciową :-D:-D:-D:-D ciekawe, czy też będę się czepiała faceta córki ? ;-):-D:-D:-D:-D

tak, tak będziesz. Nie masz się co łudzić. Żaden facet nie będzie odpowiedni ;-)

oh, Ty nasza staruszko;-);-);-), już nie przesadzaj!

tafojka - myślę że sofiblue to już trzeba laskę kupić ;-)

Ja już mam rosołek zrobiony, ziemniaki obrane, sałatkę zrobioną, kotleciki prawie gotowe :-p

to teraz zapakuj to ładnie i na dworzec ;-)

Muszę się Wam pochwalić. :cool2: Przez miesiąc schudłam 5kg nie stosując żadnej dietki! :-D :-D :-D

żadnej?? hmm, wiesz, myślę że masz więcej ruchu ;-)

reklama
tak, tak będziesz. Nie masz się co łudzić. Żaden facet nie będzie odpowiedni ;-)

O boshe, czyli ja będę tą teściową z kawału o żabakch i ropusze ??? !:szok::-D:-D

tafojka - myślę że sofiblue to już trzeba laskę kupić ;-)

to że leciwa, wcale nie znaczy że kaleka :-p;-):-D:-D:-D:-D

to teraz zapakuj to ładnie i na dworzec ;-)

Tafojka, moj pociąg też o tej porze, czyli możesz hurtem wyslac x 2 :-p:-D

żadnej?? hmm, wiesz, myślę że masz więcej ruchu ;-)
przysiady, rozciąganie się, czyli hahahahah aerobik, calnatic, ćwiczenia siłowo aerobowe :-p:-D:-D:-D

cześć babeczki

najpierw życzonka wielkiego szczęścia i radości w kazdym dniu dla Zuzi--- i dla jej mamusi tez bo przeciez wielki trud włozyla wydając na swiat:tak:
caro_pooh1.gif

ja z pracki wrócilam i z sil jestem opadnieta:sorry2:
łożesz---ciezko się po przerwie wraca...

co do diety to milość miłością i pewnie agutka nią teraz zyje ale facet i w inny sposób potrafi kilogramy sciągnąć--- przy moim to mi waga do 49kg zjechala przy 169cm:sorry2: troszke juz nadrobilam ale zle bylo...

tafi - hehe smakolyki zapodajesz--- a fiodor to ma specjalną dietę czy zwyczajnie kaprysny jest?
ja mam klopsiki w sosie koperkowym od wczoraj

a tak w ogóle to moj mati juz zasmarkany chodzi--- kurka zaczęła się praca a tu juz choróbska:baffled:

aaaa niunia - o co chodzi? coś się dziej u Ciebie?

pozdrawiam wszystkie

a tak w ogóle to mam pyszne, duze, słodkie, soczyste sliwki wegierki więc zapraszam bo zaraz mi brzuch rozsadzi---a troche to podeślę chyba tafojce:laugh2: to moze ciacho jeszcze na poobiedzie zrobi:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry