reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cześć Sofi! cześć niunia12a!

Sofi oh, zazdroszczę i życze Ci miłego urlopowania!
Przywieź nam tu dużo słoneczka, opalenizny i dobrego humorku :-)

Bawcie się wszyscy super, super :tak:

Ollka u mnie też mama gotowała, bo robi to dobrze i też lubi poeksperymentować w kuchni, ale ja i bez niej dałam radę:-)
Nie taka ze mnie straszna ofiara ;-)

niunia12a no to gdzie Cię tam wyniosło aż do Irlandii, wracaj tutaj do tropikalnych krajów :-p

kwiatkowo.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZUZIEŃKO !!!!!!!!!!

cześć Niunia :-)

tafojka ja się nie opałam :-p panie w tym wieku, raczej powinny trzymac się jak najdalej od słońca :-D:-D:-D Czyli mimo iż uwielbiam słonce i ciepełko, raczej będę łaziła w kapeluszu i chowała się w cieniu. Za to w morzu wszystko sobie nadrobię.............. już czuję te fale.................

cześć Niunia :-)

tafojka ja się nie opałam :-p panie w tym wieku, raczej powinny trzymac się jak najdalej od słońca :-D:-D:-D Czyli mimo iż uwielbiam słonce i ciepełko, raczej będę łaziła w kapeluszu i chowała się w cieniu. Za to w morzu wszystko sobie nadrobię.............. już czuję te fale.................

oh, Ty nasza staruszko;-);-);-), już nie przesadzaj!

Niunia a czemu nie możesz wrócić?

reklama
Wiesz to jest moje najwieksze marzenie teraz zeby wrocic do polski:-(:-(

Niunia a co tam Ci źle?? jak źle to wracaj i się nie zastanawiaj.
Zaraz, zaraz a co na to twój facet? Bo chyba tam jestes ze swoim facetem. sorry Niunia, ale jakoś twój wątek nie za bardzo znam, pojawiłaś się na BB kiedy mnie długo nie było, więc mam jakies takie mgłiste pojęcie. :zawstydzona/y::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry