reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Niunia a co tam Ci źle?? jak źle to wracaj i się nie zastanawiaj.
Zaraz, zaraz a co na to twój facet? Bo chyba tam jestes ze swoim facetem. sorry Niunia, ale jakoś twój wątek nie za bardzo znam, pojawiłaś się na BB kiedy mnie długo nie było, więc mam jakies takie mgłiste pojęcie. :zawstydzona/y::-(

Spoko Sofi;-)Jestem tu z mezem,ale ostatnio maz woli swoja mamusie,nie moge tu wiecej napisac bo nie jestem pewna czy ktos tego nie podczytuje:baffled:

Ale powiem wam czemu nie moge narazie wrocic do polski....bo podejrzewam ze moj psychiczny maz odebral paszport malego i go schowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Spoko Sofi;-)Jestem tu z mezem,ale ostatnio maz woli swoja mamusie,nie moge tu wiecej napisac bo nie jestem pewna czy ktos tego nie podczytuje:baffled:

Ale powiem wam czemu nie moge narazie wrocic do polski....bo podejrzewam ze moj psychiczny maz odebral paszport malego i go schowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to poważne przypuszczenia. To po prostu spórbuj z nim porozmawiać o tym, moze nie będzie tak źle...:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry